Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “el fet de què la jutge del cas de corrupció en la cooperació internacional de la Generalitat Valenciana mantinga en presó a l’empresari Augusto César Tauroni significa que la investigació judicial ha seguit el rastre dels diners desviats”.

“En la documentació que nosaltres aportàrem a la fiscalia quedava clar que Tauroni era una peça clau en esta trama de corrupció però calia seguir el rastre dels diners per cerciorar este desviament de fons públics i estem convençuts que este rastre acabarà assenyalat a Rafael Blasco, responsable últim d’este tèrbol assumpte”.

Per a Mollà “és pública l’estreta relació entre Tauroni i Blasco, els quals ja han protagonitzat diversos escàndols en el passat. Des de Compromís estem convençuts que este cas de corrupció acabarà amb la carrera política del portaveu de grup popular a Les Corts”.

“No entenem que el President de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, no haja cessat ja a Blasco, cada dia que passa sense què este personatge deixe els seus càrrecs s’embruta més la imatge del Partit Popular i de les institucions valencianes i s’esfuma la confiança en què Fabra vol lluitar vertaderament contra la corrupció”, ha conclòs Mollà.