Anar directament a les notícies

Enric Morera: “Portaré a la Fiscalia de Menors la filtració i les difamacions contra la meua filla, menor d’edat”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

Algú s’ha passat la línia que separa la política de la vida familiar, i han demostrat que quan no tenen armes democràtiques per a combatre raonaments, fan ús de les tècniques pròpies de règims poc o gens democràtics. Un lamentable fet més protagonitzat pels comandaments polítics de la Policia Nacional.

Per eixe motiu, anuncie que hui mateix denunciaré TOTS els fets relacionats amb la detenció irregular de la meua filla i la filtració de la notícia a certs mitjans de comunicació, com també els insults i amenaces que s’han difós per xarxes socials per part de militants, càrrecs públics i orgànics del PP i altres organitzacions de l’extrema dreta valenciana.

En primer lloc, cal aclarir que la meua filla es trobava dissabte per la nit amb 30 amics i amigues, la majoria també companys i companyes de l’IES Lluís Vives de València, a la zona del jardí de l’Hospital. En eixe moment, va aparèixer la policia i, curiosament, la única jove que va estar trasllada i aïllada en un cotxe patrulla sols per a ella va ser la meua filla, a qui interrogaren amb la intenció de que reconeguera l’autoria d’unes pintades. Eixe tractament és un fet gravíssim perquè s’ha violat la llei de com actuar amb els menors, tal com estipula el Reial Decret 1774/2004.

Cal destacar que els joves no han estat sorpresos per la policia fent eixes pintades i, el més greu és que, una vegada a la comissaria, van ser interrogats els set menors sense la presència dels pares i tampoc sense la presència d’advocats i sense informar-los dels seus drets i per què estaven detinguts.

La policia, que va avisar als pares a les 2 de la matinada, sols ens van comunicar que havien estat detinguts perquè podien ser els autors d’unes pintades, però sense tindre cap prova i sense obrir cap expedient.

El més greu de tot este afer és que algú ha passat dades d’una menor sense cap diligència, sense respectar la llei que és molt clara i això ha servit per a fer una campanya personal d’atac directe contra una formació política i contra la meua persona.

Per tots estos fets, anem a presentar una denúncia a la Fiscalia de Menors perquè s’actue en conseqüència contra els culpables de la filtració i contra aquelles persones que han fet difusió de la informació i han aprofitat per a difamar i insultar a una menor, amb l’excusa de fer un atac contra una formació política.

ENRIC X. MORERA CATALÀ

València, 28 de febrer de 2012

CASTELLANO
Alguien ha pasado la línea que separa la política de la vida familiar, y han demostrado que cuando no tienen armas democráticas para combatir razonamientos, hacen uso de las técnicas propias de regímenes poco o nada democráticos. Un lamentable hecho más protagonizado por los mandos políticos de la Policía Nacional.

Por ese motivo, anuncio que hoy mismo denunciaré TODOS los hechos relacionados con la detención irregular de mi hija y la filtración de la noticia a ciertos medios de comunicación, como también los insultos y amenazas que se han difundido por redes sociales por parte de militantes, cargos públicos y orgánicos del PP y otras organizaciones de la extrema derecha valenciana.

En primer lugar, hay que aclarar que mi hija se encontraba el sábado por la noche con 30 amigos y amigas, la mayoría también compañeros y compañeras del IES Luis Vives de Valencia, en la zona del jardín del Hospital. En ese momento, apareció la policía y, curiosamente, la única joven que estuvo trasladada y aislada en un coche patrulla sólo para ella fue mi hija, a quien interrogaron con la intención de que reconociera la autoría de unas pintadas. Ese tratamiento es un hecho gravísimo porque se ha violado la ley de como actuar con los menores, tal como estipula el Real Decreto 1774/2004.

Hay que destacar que los jóvenes no han sido sorprendidos por la policía haciendo esas pintadas y, lo más grave es que, una vez en la comisaría, fueron interrogados los siete menores sin la presencia de los padres y tampoco sin la presencia de abogados y sin informarles de sus derechos y por qué estaban detenidos.

La policía, que avisó a los padres a las 2 de la madrugada, sólo nos comunicó que habían sido detenidos porque podían ser los autores de unas pintadas, pero sin tener ninguna prueba y sin abrir ningún expediente.

Lo más grave de todo este asunto es que alguien ha pasado datos de una menor sin ninguna diligencia, sin respetar la ley que es muy clara y esto ha servido para hacer una campaña personal de ataque directo contra una formación política y contra mi persona.

Por todos estos hechos, vamos a presentar una denuncia en la Fiscalía de Menores porque se actúe en consecuencia contra los culpables de la filtración y contra aquellas personas que han hecho difusión de la información y han aprovechado para difamar e insultar a una menor, con la excusa de hacer un ataque contra una formación política.

ENRIC X. MORERA CATALÀ

Valencia, 28 de febrero de 2012

 • Ànim Enric !!! Ja està bé que intenten xafar-nos !!!

  • Pepet

   Maulets, CAJEI i CIA que son una 5a col.lumna del nacionalisme espanyol que servix per a que les que podrien ser les joventuts del nacionalisme Valencia estiguen fumant porros i vandalitzant els barris de tot Catalunya i Valencia.

   La majoria dels fills de militants del BLOC enlloc de seguir els passos dels seus pares, resulten cooptats per aquests grups opacs per a que es cremen en aquestes joventuts sense partit. On acaben tots els militants de l'anomenada EI?? Politicament inactius i molt probablement de mestres, funcionaris o en treballs roins per haver-se passat la joventut fumant porros, fen pintades i enganxant cromos al patrimoni public.

   No m'en sap gens malament per la filla d'Enric Morera, si tingues un minim de trellat o be s'hauria separat o be hauria d'haver dit als seus acolits que no pintaren.

   Que actue la justicia!!

   • Rufial

    Wikileaks, Anonymous i els indignats tambe son de la CIA igual que l'11M i l'11S tambe.

    Qui calla es complic.

 • Artur Hernàndez

  Prou d'impunitat feixista, ànims Enric i Tona.

 • Estos no tenen nom…..menys mal que els xiquets d'ara no són els xiquets de fa 40 anys i saben que tenen o almenys "suposen" que ten uns drets.Açó està agarrant un coloret que no m'agrada gens ni miqueta,són massa anys d'una gestió rància i obsoleta que apesta i es veu que creuen que poden fer de les lleis el que volen,lamente que la teua família tinga que passar per esta situació però tots (els que tenim sentit comú) lluitarem junts i posarem a cadascú al seu lloc,el paleolític com a prop!
  Ànims Enric,avant Compromís!!

 • Això és com l'incendi del Reichstag que encombrà a Hitler a Alemanya al 1933. Els mateixos que li peguen foc imputen als comunistes per fer-los desapareixer de l'escenari perquè estàn mostrant les seues vergonyes. Doncs ací les pintades les fan els mateixos que manen detindre a la filla d'Enric per a criminalitzar-lo.

  • RobinHoodofSherwood

   Per sort, desprès l'Exercit Roig els clavà una bandera roja ben grossa.

 • Estem pitjor del que pensem! Tot lo que esta passant no mes te un nom: feixisme. Molta solidaritat i treball dur per que la ciutadania siga conscient del que tenim damunt! Una forta abraçada!

 • Anna Francès

  Això és intolerable!! I delictiu. Endavant Enric, molta força! La gent demòcrata i de bona fe estem amb tu.

 • Ignasi Moreno

  El verdaderament lamentable és la prepotència i impunitat amb la que actuen. I el pitjor és que ningú mai no depura cap responsabilitat… Molt bé per denunciar. A veure si d'una maleïda vegada comença a canviar la cosa… JA HI HA PROU D'ABUSOS I DE DELICTES EN NOM D'UNA FALSA DEMOCRÀCIA I D'UNA AUTORITAT CORRUPTA!!!

 • Anna Mrtnez.

  Tots amb vosaltres Enric, no tenen ja arguments, i mai han valors… ni vergonya. Una abraçada

 • xufre

  molts anims Enric , desde Biar , xufre…

 • Vicent Ginestar

  El meu suport per a vosaltres i la condemna més enèrgica contra els culpables.Depuració de responsabilitats. Avant Enric, estem al vostre costat.

 • pep pérez

  Ànim, que no van a poder, estan molt nerviosos per que saben que ho pagaran car, la delegada, el cap de la policia i els grups incontrolats, se n'han passat tant i és tan a la vista del món…..

 • Català

  Tu i la teva filla i els que pensem com tu som perseguits per la nostra ideologia.
  Em fa fastic aqueta gent. L'espanya negra, corrupte. Em fa fastic l'espanya casposa, intolerant. Els que es creuen poseidors de la veritat i volen escriure-la en foc a la pell dels que no pensen com ells.
  Penso similar a tu, pero si no penses com tu defensaria el dret que hi tens a fer-ho i dir-ho. Aixo és llibertat i democracia.
  Si ells continuen aixi, tornarem a patir una guerra civil.

  • Guillermo

   Ojalá hubiese más gente como tú. Gràcies.

 • Rake Signes

  una abraçada a tota la família, i en especial a la teua filla, que ho estarà passant mal i sentint-se injustament, responsable pel lamentable ressó mediàtic.

 • Fernando Mafé

  Tot el meu suport Enric!!!

 • Pingback: Enric Morera: "Llevaré a la Fiscalía de Menores la filtración y las difamaciones contra mi hija, menor de edad" [VAL]()

 • logan

  anim poc a poc aniran eixit les coses be, costara pero ho traurem!!

 • ferran

  Endavant Enric, saps de sobra que estic amb tu.

 • Gonzalo

  Practiques policials, propies de décades anteriors, que ya ningú vol remembrar. Anim Enric.

 • l'Aureli

  Endavant i molt d'anim Enric, teniu tot el nostre suport!!!!

 • Escriu aquí el text!

 • aines

  Vergonyos en un estat democratic……o potser haurem de dir "democratic"
  Tot el meu suport desde Catalunya, Sant Carles de la Rapita

 • No podem esperar un altra cossa, es la mateixa direcció de la policia que portava darrere al xicots de la extrema dreta per a rebentar les manifestacions i que esperàvem a que els xiquets estigueren a soles per agredir-los

 • Anim i Avant!!

 • Quina poca vergonya,els policies empaitant a xiquetes i xiquets que tenen coratge per a dir prou, i a sobre els amics dels corruptes,dels que han furtat al poble tenen la gosadia de menyspreaur-los. Endavat En Morera, suports des de Sogorb

 • Pep Ribes

  Estan tornat a utilitzar les tàctique i estrategies del regims feixistes, com le que utilitzaven en la dictadura, aquesta gent i els que els manen són els seus hereus. No hi ha que oblidar-ho.
  Ànim Enric tens tot els meu i nostre recolçament.

 • Ací estem tots i totes per a fer front. Endavant a ànim

 • Dentrtt

  Ànim!! Estem fent les coses bé, ens tenen moltíssima por i això és per el gran treball que entre tots estem fent. No podran amb nosaltres. Visca el País Valencià i Compromís!! 😉

 • Joan Carles

  Des de Morella una abraçada solidària, estic amb vosaltres…. me n'he assabentat del fet pel comentari de l'alcalde de Morella, Ximo Puig, al facebbok… no hi ha dret!!!

 • remigio III

  Jo procuraria assabentar-ho a L'Unió Europea per si de cas la democràcia falla com esta fallant ara per ara. Com es pot fiar d'una policia que actua com el “grisos “ franquistes? , si es esta la que provoca els aldarulls. Amés a més, tractant-se d'una filla de dirigent destacat del País Valencià , no cap dubte la finalitat del fet. Compromís està acaparant molta atenció i la gent comencem a confiar amb els nostres. O siga, amb vosaltres , els valencians. Necessitem" Cascos Blaus" i jutges democràtics i europeus , Els d'aquí no donen prou confiança. Compartisc el vostre temor , jo també tinc fills criats amb respecte i confiança , ja sabem que esta manera de criar els fills son un perill per al feixisme.

 • Guillermo

  Ánimo Enric, y ánimos a tu niña! Somos muchos, y creo que no me equivoco al decirte que nos tenéis para lo que necesitéis. ¡¡Fuerza, fuerza y fuerza contra los fascistas!! Una abraçada per a tots dos.

 • Pingback: Enric Morera denunciara ante la fiscalía de menores la filtración e difamación contra su hija | linea36.com-Contrainformación y música en red()

 • Miquel Bononat

  Més propi d'una monarquia bananera que d'una democràcia. L'acossament policial ha començat, com en èpoques anteriors. No permetam que es repetesca la història. Un abraç per a tu i la teua familia.

 • Raimet

  Oh! Ah! Quín compromís! Arrasgemse les vestidures!! Torna Hitler de la tomba!!

 • Hugo Artero

  Molta sort Enric, ja és hora de que algú els puga posar les coses clares amb la llei en la ma.!! Molts anims.

 • Juan Diego

  Ánimo. Estoy totalmente conmocionado por las cosas que están ocurriendo en nuestro país y en Valencia. Te deseo toda la suerte del mundo.

 • antes de que nos movamos, ya quieren maniatarnos y callarnos, aunque para eso abusen de nuestros hijos y pisoteen nuestros y sus derechos mas elemntales, para esta gentuza, todo vale.
  ¿conoceran a sus madres? ¿conoceran a sus padres? ¿Tendran hijos sus muejeres?, lo que tengo muy claro es que ademas de unos forajidos, son unos canallas y debemos ir pensando en algo mas fuerte que una simple manifestacion, al fin y al cabo ¿quien les paga?

 • RobinHoodofSherwood

  Enric i familia, molts d'anims. Un consell, demaneu una forta indemnització econòmica i feu un donatiu als necessitats. Cal anar a per ells.

  Robin Hood of Sherwood

 • Canales

  Ánimo desde Euskadi. Aquí nos llevan haciendo cosas así desde hace tiempo. Suerte con la denuncia, que se les caiga el pelo a estos matones.

 • Se n'han passat i lamente que estigues pagant-t'ho tu en la teua família. Són COVARDS, MAL GESTORS, CORRUPTES, PIJOS, HORTERES i se m'ocorren un munt d'adjectius més però seria massa llarg per a unb comentari. Ànim, Enric, estem amb tu i amb la teua família: per a tot allò que ens necessites, compta amb mi, la meua família i el col·lectiu de Callosa.

 • Francesc Mompó

  Tot el meu suport. Ànims Enric i Tona. Estan nerviosos perquè esteu fent-ho bé.

 • Vicent Maurí

  Enric, tot el nostre suport.

 • Miquel Gil

  Molts ànims Tona i Enric !!!!.

 • Fins a on hem d'aplegar?????

 • Rafa Ballester

  Tot el meu suport a la família Morera i a Compromís.

  Aconseguirem el relleu del sr. Moreno, cap de la policia a València? És responsable dels apallissaments al Cabanyal de fa dos anys i ara als estudiants. Jo no el qualificaré de feixista, però els seus mètodes s'assemblem bastant, potser enyora el seu passat a la brigada politico-social.

  Que el posen a dirigir el trànsit!!!!!

  Dimissió Delegada Govern i el Cap dels grisos!!!!!!

  Salut i democràcia

 • Gràcia

  Estimats Enric i Tona, jo vull donar el meu suport especialment a la vostra filla. Sé que vosaltres, com a pares, esteu patint. Però ella, i els seus amics, estan passant per un tràngol dur de pair als 15 o 16 anys. Una abraçada i ànims. La raó no està mai del costat dels repressors, dels corruptes i dels seus acòlits!

 • Robert Company

  Fan por les males besties estes i més quan ens toquen lo més sagrat que tenim. El compromís i la solidaritat més absoluta amb la vostra familia Enric i Tona.

 • Gloria

  Tot el meu suport, Enric!

 • yayayaya

  yo tambe bull portate a tu y al teus axi con al PSOE per incompliment de la constitucio, en macasa estan toj aturats y l'aticle 34 de la contitucio diu" todo espoañon debe de tener un trabajo digno y una vivienda digna" yo bull nome el treball. a que no te interesa. Clar perque sous igual DE DICTADORS QUE era Hitler (de esquerres) o Franco no se de quin partit era, perque fasistes la segu traduccion es "forses de combat". treballeu per al poble no per umpliros les bojaques.

 • Rufial

  Maulets, CAJEI i CIA que son una 5a col.lumna del nacionalisme espanyol que servix per a que les que podrien ser les joventuts del nacionalisme Valencia estiguen fumant porros i vandalitzant els barris de tot Catalunya i Valencia.

  La majoria dels fills de militants del BLOC enlloc de seguir els passos dels seus pares, resulten cooptats per aquests grups opacs per a que es cremen en aquestes joventuts sense partit. On acaben tots els militants de l'anomenada EI?? Politicament inactius i molt probablement de mestres, funcionaris o en treballs roins per haver-se passat la joventut fumant porros, fen pintades i enganxant cromos al patrimoni public.

  No m'en sap gens malament per la filla d'Enric Morera, si tingues un minim de trellat o be s'hauria separat o be hauria d'haver dit als seus acolits que no pintaren.

  Que actue la justicia!!

 • Xavi Hervàs

  Ànims, Enric!!

 • Noe

  Ànims Enric i família,no podran amb nosaltres,endavant som molts els que estem amb tu!!

 • Jordi

  Quan jo tenia 8 anys , ara en tinc 54 em van detenir juntament amb altres 4 vailets, nomes per jugar a pilota dintre del pati de la antiga clínica Puigverd que estava al carrer Provença, es veu que alguns bordegassos havien entrat dintre i havien trencat vidres i s'havien endut tubàries de plom, dons els policies van agafar lamparetas i telèfons i ens las van donar que els portéssim fins a la comissaria del carrer Bruch custodiats i en fila,(com si nosaltres els haguéssim robat) i d'allà al tribunal de menors del Passeig de Gracia, sense pares i sense res…. encara em cou el que va passar (apart de la tunda del meu pare, abans la policia era Deu per gent normaleta com nosaltres) ja ho dic jo que tornem al passat, nomes cal llegir l'article

 • Emilio Ciges

  Ànim Enric, desde l'Alqueria de la Comtessa recolze totalment la teua actitud i de veritat que pareix que tornem a l'època dels grisos amb les porres i les actituts franquistes, ja n'hi ha prou.

 • alejandro

  En nombre de todos los padres, GRACIAS

 • Que es sepiga i que açó arrive ben alt. Prou d'utilitzar les forçes públiques per a beneficis polítics i MOLT MENYS ignorant els drets d'una menor.

 • Anìm Enric des de Vinaròs estem, amb tu i la teva familia.

 • trini

  enric,lamente que la teua filla tinga que passar per esta situasiò,!!!!! ja està bè ànims ENRIC i TONA

 • ALI

  Tot el suport per a la teua filla. S'ha de sentir orgullosa ella i vosaltres com a pares també, encara que el motiu siga tan desagradable, però tot educa i estos fets i altres son grans lliçons de perquè ens movem fa ja tan de temps.

 • Miquel Soler

  Ànim Enric! No et deixes intimidar! Sabem que volen destruir tot el nostre projecte i tu ets la punta de llança. No defallesques, estem tots amb tu! Alto i per molts anys!!!!

 • Nosotros también apoyamos la denuncia y presentaremos la nuestra mañana miércoles. Todo huele a un burdo montaje.

 • Ximo Marti

  Ànim Enric. Només em ve al cap una cançó de Pi de la Serra: "Si els fills de puta volaren no voriem mai el sol"

 • Vicent Marí

  Ànims Enric i Tona! Teniu tot el meu recolçament

 • Veritas

  Me da a mí que Morera esta modificando a su conveniencia el guión de lo ocurrido…le han cogido el gusto a la manipulación mediática.

 • Xuaco

  Doncs qui tingui alguna denuncia que fer, que vagi al jutjat i la faci.

 • El tio la vara

  Pintarón en la catedral y otros edificios históricos, era la misma letra,….ese es el deseo por evitar recortes en la educación…¿seguro que quieren luchar por la enseñanza pública? yo creo que no tienen educación alguna y que les sobra con las soflamas pijiprogres de sus papis…..

 • Ferran Puchades

  Els nervis els estan traguent el pitjor que tenen dins. Tot el meu suport i solidaritat. Una abraçada per a tota la família. Ànim i endavant.

 • ÁNIM ENRIC: ESTEM AMB TÚ,LA TEVA LLUITA ES LA NOSTRA.ENDAVANT COMPANY.
  UNA FORTA ABRAÇADA.

 • Juli Just

  Tota la meua solidaritat. Si et fa falta un procurador, ja en saps on estic. Una abraçada.

 • Pep Roca

  Açó jo li dic TERRORISME D'ESTAT. Ànim Enric i família i endavant, estem amb vosaltres.

 • Maria Jose Llanos

  Esto es la monda, y luego acusan a Garzón de escuchas ilegales, y los que No defienden su causa, dicen que no se le acusa de querer invetigar los crimenes franquistas, si no de las escuchas, etc….. vamos, lo que yo digo siempre, menudo estado de derecho y menudo sentido común: se molde la ley como mas conviene y se pasan por alto tambien lo que conviene. Por eso hay que llegar hasta el final con el tema de la violencia policial y de que los policias no se identifiquen etc. Si es que solo por etica tenian que dimitir ellos mismos.

 • Joan Baptista

  La meva i més total solidaritat amb tots i molt especialment amb la teva filla i la més energica desaprovació amb aquestos lamentables fets què sa semblen molt al franquisme.
  Visca la Corona d'Aragó lliure !!!!

 • El tio la vara

  Si, si, todo es un montaje!!!… para desacreditar a un politico al que sólo lo conocen en su casa a la hora de comer.
  Seguro que lo han preparado los mismos del complot para matar a Kenedy…..

 • José Luis

  Totalmente de acuerdo con las conclusiones sobre los métodos de actuar de estos señores.Intimidación, aviso, abuso…….Adelante con los faroles Enric.

  Mucho apoyo desde Madrid para todos vosotros y en todos los asuntos.
  Vos estim molt.

 • Pingback: Enric Morera: “Portaré a la Fiscalia de Menors la filtració i les difamacions contra la meua filla, menor d’edat” | Mis opiniones en Libertad()

 • Antoni Porcar

  avuí al treball m'han preguntat que ha passat amb la teua filla. Ara he vist el video de la teua roda de prempsa i veig que l'han feta grossa. Sóc de l'opinió que ho han de pagar, si tens instruments legals vés a per ells sense contemplacions. Això no ho poden fer, que ho sapiguene eixa tropa de borinots.
  Tira endavant, hi ha gent darrere.

 • Eltiolavara

  Supongo que os viene muy bien que pasen lo mismo que en Barcelona: http://politica.elpais.com/politica/2012/02/29/ac
  Unos apalean el árbol y vosotros recogeis las nueces…

 • PILAR S.O..

  Ânim Enric son uns facistes es que mos manen i uns intolerans.No saben lo que es una democràcia.

 • vicent mas

  teniu tota la meva solidaritat. Abaix el feixisme

Imatge destacada
Llibertat i Igualtat TWITTER