Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha realitzat una valoració de la declaració de l’exconseller Rafael Blasco davant el TSJCV pel cas de corrupció en la cooperació pel que està imputat. Per a Mollà “no era difícil suposar, coneixent al personatge, que l’estratègia judicial de Blasco consistiria en desacreditar les investigacions dutes a terme sobre la trama corrupta en la cooperació valenciana al·legant errors de forma”.

 “Haver plantejat la nul·litat de les converses per la traducció de les transcripcions és un insult a la intel·ligència i un insult cap als policies que han treballat per a desemmascarar tota aquesta trama corrupta”.

 Per a la diputada de Compromís “que Blasco, de nou, torne a emparar-se en un suposat error de forma fa que tinga hui més validesa que mai el fet de què és incapaç de donar resposta a les qüestions per les que està imputat, si els diners van arribar efectivament a la cooperació internacional o, com demostren totes les proves, la trama a la que pertanyia l’exconseller va desviar els fons”.

 “Si el senyor Blasco tenia tantes ganes de declarar perquè no aparta de la seua estratègia els temes merament formals i entra al fons de la qüestió? El problema per a Blasco és que si entra en el fons de la qüestió, les proves en la seua contra són tan contundents que hauria d’admetre que els delictes que se li imputen són efectivament els que ha comés sent conseller de Solidaritat”, ha conclòs Mollà.