Bota al contingut principal

El divendres 26 d’octubre es van reunir el regidor de Joventut, Esports i Promoció Lingüística i el tècnic de Foment Local amb el director del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI), per a possibles col•laboracions conjuntes amb vista als emprenedors de la ciutat
El regidor Josep Llàcer va transmetre al director del CEEI, Jesús Casanova Payà, l’interés de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna de donar suport als emprenedors de la localitat mitjançant el projecte existent de promoció de l’emprenedoria.
Llàcer ha indicat que “des de l’Ajuntament de Tavernes i la Regidoria de Joventut treballem de valent per a implantar el projecte Aprendre a emprendre, de foment de la cultura emprenedora entre els jóvens de Tavernes. La intenció és establir convenis de col•laboració entre l’Ajuntament i diverses entitats i institucions que fomenten l’emprenedoria i l’autoocupació per tal d’aprofitar i acostar als emprenedors tots els recursos que hi ha al seu abast, i facilitar així tot el procés de creació de l’empresa i posada en marxa del projecte”.
El regidor ha estat informat del funcionament del CEEI, en el qual diverses empreses innovadores han iniciat el seu projecte empresarial, i del dia a dia de la gestió del viver d’empreses d’eixe organisme. A més, ha pogut conéixer els diferents recursos que la xarxa CEEI Comunitat Valenciana ofereix als emprenedors i tècnics municipals de desenvolupament local per a facilitar la creació i la consolidació d’empreses.
El CEEI és una iniciativa creada en 1991, promoguda per la Unió Europea i desenvolupada en la Comunitat Valenciana per la Generalitat mitjançant l’IMPIVA, que té com a principal objectiu donar suport a la creació, consolidació i creixement d’empreses, principalment innovadores, a més de fomentar l’emprenedoria i la innovació, amb la finalitat de generar riquesa i ocupació en el teixit empresarial valencià.

L’Ajuntament de Tavernes i el CEEI han comentat unes quantes línies de col•laboració i participació dels emprenedors locals en les diferents activitats de la macrojornada del Dia de la Persona Emprenedora, que es celebrarà el pròxim dia 15 de novembre a Fira València.