Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Enric Morera (BLOC), ha mostrat la seua preocupació per la situació què travessa l’ensenyament públic valencià per la mala gestió del Consell presidit per Camps. Segons el portaveu valencianista, “la greu crisi econòmica que vivim, agreujada per un mal govern que no ha sabut gestionar bé els recursos i ha malbaratat a dos mans, farà que es col·lapse l’ensenyament i que el personal docent dels centres educatius es vegen desbordats per l’augment de xiquets per aula i perquè la conselleria no va a contractar més interins”.

Segons Morera, “la política educativa del Consell és la pitjor de les últimes dècades i passar a tindre 35 xiquets per aula suposarà un greu problema per als docents, uns docents que, a més, veuen que tenen més treball però que cobren menys perquè així ho ha decretat Zapatero i perquè Camps, no ha fet absolutament res per minorar eixa retallada injustificada i injustificable del sou”.

El líder valencianista ha afegit, a més, que “la gran ofensiva desplegada pel PP per atacar el valencià, condemnant a molts joves a no poder continuar la seua formació en la nostra llengua. També ens preocupa i molt el tema de les escoles de música, que ja vorem com i quantes es posen en marxa de nou al mes de setembre per la brutal retallada de subvenció que ha fet la Generalitat per a la formació de nous músics, de molts xiquets i xiquetes que es quedaran sense aprendre música perquè el Consell preferix gastar-se els diners en altres coses”.

Morera espera que l’estiu, “servisca a Font de Mora per a treballar molt i també per a reflexionar i rectificar perquè, del contrari, estarà portant a l’ensenyament públic valencià cap a la seua mort”.