Bota al contingut principal

L’afluència extraordinària de públic que està rebent l’obra de teatre Zero Responsables a la Universitat de València, deixant fora a nombrosos ciutadans que volen vore la representació i no poden pel reduït aforament de la sala, ha portat a la diputada d’Iniciativa i portaveu adjunta de Compromís Mónica Oltra a demanar a la Conselleria de Cultura que incorpore esta obra a la programació de Teatres de la Generalitat.

“Existeix un interés evident en la ciutadania per poder assistir a una representació teatral que versa sobre problemàtiques directament lligades als valencians i valencianes com són les conseqüències morals de l’accident de metro que va costar la vida a 43 persones”.

Per a Oltra “la temàtica de l’obra és el tipus de teatre que hauria d’oferir la programació pública de la Generalitat, una reflexió sobre la nostra societat amb un interés general clar”.

“D’esta manera –ha afegit la diputada ecosocialista- amb la incorporació de Zero Responsables a la programació de Teatres de la Generalitat el govern valencià tindria també ocasió de rectificar després dels atacs a la llibertat d’expressió que està protagonitzat i canviar el tarannà censor que l’envolta”.

“Així mateix animem a altres programadors culturals, com els de les diputacions i els ajuntaments del País Valencià ha que incorporen esta representació a la seua oferta teatral de la pròxima temporada”, ha conclòs Oltra.