Bota al contingut principal

La diputada d’Iniciativa i portaveu adjunta de Compromís, Mireia Mollà, ha registrat una sol·licitud de compareixença en Les Corts del director general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Adrián Ballester, pels nombrosos problemes que estan patint els alumnes valencians becats amb cursos d’anglés al Regne Unit.

Segons Mollà “el director de l’IVAJ ha de donar explicacions i assumir responsabilitats pel caos organitzatiu d’esta edició dels Eurocursos. Els pares i mares dels alumnes estan denunciant la situació en què es troben els seus fills al Regne Unit, ja que estan rebent un tracte deficient per part de l’empresa que l’IVAJ ha contractat per desenvolupar els cursos, incomplint les clàusules de la beca”.

“El relat dels casos concrets que estan patint els joves valencians evidencia que l’IVAJ no ha seguit paràmetres de qualitat ni de control a l’hora de contractar els servicis que han de rebre els becats”, ha assegurat la diputada.

“Ha hagut una clara irresponsabilitat per part de l’IVAJ i és per això que demanem que s’aclare, en seu parlamentària, sota quins criteris es contractà a l’empresa que ha organitzat l’estança al Regne Unit i que ha resultat un autèntic fiasco”, ha conclòs Mollà.