Cinc destacats prescriptors de Nova York i Miami desenvoluparan una agenda de treball aquesta setmana en el marc d’una missió inversa del sector del moble organitzada per Anieme i Ivace Internacional.
Aquests prescriptors visitaran les instal·lacions i coneixeran l’oferta de deu importants fabricants de mobiliari valencià, marques capdavanteres en la producció i exportació de moble d’avantguarda, outdoor i alta decoració que persegueixen augmentar i consolidar la seua presència en el mercat nord-americà com són Viccarvbe, Capdell, Andreu World, Expornim, Gandia Blasco, Vondom, Point, Ideatec, Tapizados Lujosa i Colección Alexandra.
La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, que ahir va tindre l’ocasió de acompanyar als integrants de la missió en la seua visita a Andreu World, ha explicat que “des d’Ivace es dóna cobertura a les associacions d’exportadors en les accions que consideren interessants per al seu sector.
En aquesta ocasió, donem suport a Anieme amb una missió inversa d’Estats Units, un mercat prioritari per a nosaltres en aquest exercici”, ha idicat.
“Per a açò, -ha afegit- comptem amb una extensa xarxa de delegacions en l’exterior des de la qual oferim suport i serveis des del propi mercat; un actiu molt valorat per les empreses”.
Estats Units és la segona destinació de l’exportació valenciana de mobles a nivell mundial. Durant l’any 2016 vàrem exportar mobiliari a Estats Units per valor de 45 milions d’euros, amb un important augment de 41,7% pel que fa a l’exercici anterior, la qual cosa obri interessants possibilitats per a les empreses valencianes dedicades al equipament de mobiliari de tot tipus d’instal·lacions.
Amb aquest objectiu, Anieme i Ivace Internacional, a través de su antena a Miami, han organitzat una missió inversa que va començar dilluns i que se celebrarà fins a divendres que ve 23 de juny.
Segons el President Anieme, Juan Carlos Muñoz, “Estats Units és una destinació important per a les empreses del moble, ja que ofereix oportunitats de negoci tant a través de la venda minorista com a través del canal
‘contract’ per l’emmoblament d’instal·lacions. Amb un significatiu augment de prop del 42% en 2016, el moble fabricat valencià és valorat en el mercat nord-americà i s’associa amb qualitat, disseny i varietat d’estils.