Bota al contingut principal

A banda d’estes sentències el Consell té oberts altres 326 processos judicials interposats per ciutadans pels impagaments d’estes ajudes que encara estan pendents de sentència.

 

El diputat de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha denunciat hui que el govern d’Alberto Fabra acumula ja 62 sentències condemnatòries per l’impagament d’ajudes a l’habitatge. Es tracta de sentències que han arribat després de denúncies de ciutadans als quals la Conselleria d’Infraestructures, que dirigeix Isabel Bonig, els havia concedit ajudes per a la compra, lloguer o rehabilitació seus habitatges que després no ha pagat.

A banda d’estes sentències el Consell té oberts altres 326 processos judicials interposats per ciutadans pels impagaments d’estes ajudes que encara estan pendents de sentència.

Esta informació l’ha obtinguda el diputat de Compromís després de realitzar una petició de documentació a través de Les Corts sobre els recursos i demandes interposats contra el Consell pels impagaments d’ajudes a l’habitatge.

Segons ha assenyalat Ferri “les 62 sentències demostren la nefasta gestió que ha fet la consellera Bonig i el govern del Partit Popular en les ajudes a l’habitatge. La seua incompetència es tradueix en patiment per a la ciutadania, i més despesa per a l’administració, que també ha de fer front al pagament d’interessos i les costes del judici”.

“És un vergonya que els ciutadans hagen de recórrer davant la justícia per a poder cobrar allò que els pertoca. Necessitem un govern que parle amb claredat als afectats pels impagaments. Un govern que no mentisca, que no enganye, i que sàpiga gestionar pensant en les persones. No podem consentir que Bonig estiga més preocupada per les seues batalletes internes que per gestionar bé la seua conselleria”.

En el ple de Les Corts que comença demà es debatrà una proposta de Ferri per a crear una comissió d’investigació sobre la gestió de les ajudes a l’habitatge del govern del Partit Popular.