Bota al contingut principal

La regidoria de joventut ha preparat la I Jornada de Joventut, en la que totes les activitats juvenils  del Casal Jove que es fan al municipi es donaran cita. Aquesta primera jornada té com a objectiu recollir fons per a la lluita contra el càncer . La joventut del poble és cada volta més conscient de que aquesta malaltia ens pot tocar a qualsevol i no ha dubtat a participar i organitzar una jornada festiva, lúdica i educativa per a mostrar que els joves també es mouen, que creen, que tenen alternatives per a divertir-se i, quina millor manera que eixir al carrer.

La màgia (a càrrec del Mag Demir), l’autodefensa (amb Pascual), el grup de sevillanes Amigos Rocieros , la guitarra (amb Gustavo ), l’animació infantil (amb Capicua) Hip-Hop (amb Mon d’Animació), escacs (amb el Club d’escacs Jaume I), danses tradicionals (amb el grup de Danses Biniesma), DJ (amb Ximo) i entitats col·laboradores com ara Creu Roja i l’AECC estaran presents a la jornada per fer tot tipus de demostracions, actuacions i activitats per a aportar el seu gra de sorra en la lluita contra la malaltia.

El regidor de Joventut, Josep Canós afirma que “aquesta iniciativa s’ha madurat amb tota la gent del Casal Jove, tots els joves que participen d’una manera o altra en els tallers per promoure espais de joventut en el nostre municipi i sobre tot, gaudir d’un dia festiu ajudant, per altra banda, a combatre una malaltia a la que tots estem exposats”.

Per a acabar la jornada hi ha programat un sopar de pa i porta.