Bota al contingut principal

L’Ajuntament de Tavernes un any més organitza l’Escola d’Estiu amb activitats que s’iniciaran el dia 1 de juliol, dilluns, i plantejada com a una alternativa lúdica i educativa al temps lliure dels xiquets, on poden jugar i participar en tallers, jocs, visites, eixides i excursions. L’Escola d’Estiu utiliza dinàmiques de jocs i tallers, treballa amb els objectius pedagògics d’educació en valors per a desenvolupar actituds de solidaritat, de respecte als altres i de cooperació.

Aquest mateix matí s’ha firmat el decret de l’adjudicació del contracte a l’empresa local “Juanjo Tradicions” pel preu de 12.850,58 euros IVA no inclòs. L’Ajuntament, ha traves de la Regidoria de Serveis Socials, havia convidat quatre empreses, de les quals tres van presentar oferta dins del termini i una altra fora.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha expressat que “l’Escola d’Estiu de l’Ajuntament de Tavernes és, des de fa molts anys, un referent social alhora que una ajuda per a conciliar treball i família a molts veïns cada estiu, i contribueix a potenciar el treball en equip i el foment de la creativitat. L’esperit social de creació de l’Escola d’Estiu continua present. Bona prova d’això són les beques que es posen a l’abast de les famílies que necessiten ajuda”.

Demà dimecres, dia 12, es tanca el període de matrícula de l’Escola d’Estiu, amb un preu de 90 euros per xiquet. De moment són un centenar els xiquets entre 4 i 13 anys que ja s’hi han inscrit. Hi ha dos grups diferenciats, de 4 a 6 anys i de 7 a 13 anys. Cal assenyalar que enguany ha sigut la primera vegada que els veïns han tingut l’oportunitat de formalitzar la inscripció via telemàtica des de la pàgina web de l’Ajuntament.

L’Escola d’Estiu està organitzada per la Regidoria de Serveis Socials, amb la col·laboració de les regidories d’Esports i Cultura i la Conselleria de Benestar Socials. Les activitats es faran en les instal·lacions del col·legi Alfàndec, entre les 9 i les 14 hores, de dilluns a divendres. En acabar el mes, el pavelló multiusos acollirà l’acte de cloenda de l’Escola d’Estiu amb música i ball.