Bota al contingut principal

la Font de la Figuera ja forma part del Pla d’Eficiència Energètica que ha suposat el canvi de lluminàries en tot el seu casc urbà. Gràcies a esta adhesió, s’han aconseguit substituir 464 bombetes de vapor de mercuri, de 125 watts, per làmpades led, de 36 watts.
La Diputació de València es farà càrrec de la totalitat del cost de la inversió, que ascendeix a la quantitat de 71.864 euros. En paraules de la regidora de Medi Ambient, Ibana Tormo, “amb esta mesura aportem el nostre granet d’arena per reduir la contaminació de CO2 a l’atmosfera i continuem prenent consciencia ecològica. A més, no suposarà per a la població cap cost, ni per les bombetes, ni per la instal·lació de les mateixes, gràcies a la bona gestió duta a terme des del Consistori. D’esta manera aconseguirem estalviar al voltant de 19.207 euros a l’any”.
La Font de la Figuera aconseguirà així reduir la contaminació de 34 tones de CO2. Una mesura a la qual ja s’han sumat 211 municipis de la província de València al acollir-se al Pla d’Eficiència Energètica per a l’Enllumenat Públic de la Diputació.

A més, tindrà lloc un segon Pla d’Eficiència Energètica per part de la Diputació de València que proporcionarà una ajuda a la localitat de 40.000 euros, amb la finalitat de completar la instal·lació de bombetes led en l’enllumenat públic de la població.