Bota al contingut principal

El Club Martínez Valls Bàsquet d’Ontinyent ha presentat al regidor d’esports, Pepe Pla la planificació i la estructura de la XIV Escola d’Estiu de Bàsquet que enguany es celebrarà en les instal·lacions del CEIP Vicent Gironés (matí) i el CEIP Martínez Valls (vesprada) i que a més a més acollirà diferents entrenaments en el Poliesportiu d’Ontinyent.

 

Pepe Pla ha felicitat el Martínez Valls “pel treball que han fet per aconseguir que aquesta Escola d’Estiu de bàsquet a Ontinyent siga un referent a tota la província, duent persones destacades del món del bàsquet valencià a formar als participants”. Cal destacar que han confirmat la seua presència Sergio Olmos, (pivot de 2’09 del Autocid Burgos, equip que ha aconseguit a la lliga regular l’ascens directe a lliga ACB), i els entrenadors Nicolas Sánchez i Juan Maroto, guanyadors de 4 ascensos a lliga EBA els últims 2 anys i que just fa unes setmanes han passat a formar part del staff tècnic del València Bàsquet per darrere de Velimir Perasovic.

 

El club repetirà el format que l’any passat va tenir molt bona acollida per part dels mes de 50 jugadors que es van inscriure, optant per seguir amb la mateixa dinàmica, encara que intentant introduir diferents millores. La programació de l’Escola d’Estiu començarà el dia 8 de Juliol, i durant tota la primera setmana es realitzaran entrenaments i jocs, finalitzant la primera setmana amb una excursió a l’Albufera d’Anna. La segon setmana, a més dels entrenaments específics tindran lloc competicions entre els jugadors i un sopar baix braç. Des del club s’ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i dels col·legis Vicent Gironés i Martínez Valls, i s’ha recordat que les persones interessades en realitzar inscripcions poden fer-ho fins al dia 5 de Juliol contactant amb el correu electrònic [email protected]