Bota al contingut principal

El proper dissabte 6 de juliol a Muro tindrà lloc una nova edició d’aquest Festival de Bandes Joves que al llarg de les seues dotze edicions anteriors ha portat a la localitat del Comtat formacions de tota la Comunitat Valenciana fonamentalment de la pròpia comarca i de les properes, Catalunya i Múrcia. Les bandes participants en aquesta tretzena edició són Bandes Joves de la Unió Musical de  Bèlgida, de la  BACM de Montaverner i la organitzadora, la banda jove de la Unió Musical De Muro.

El programa no canvia del de vegades anteriors. Els joves musics de Muro rebran els seus companys a les 17:30 a l’Avinguda Gandia per acompanyar-los fins l’Ajuntament de Muro on es fa la recepció oficial a les bandes participants. Després d’organitzar-se i preparar-ho tot les tres bandes participants desfilaran en cercavila des de la seu de Unió Musical de Muro, començant a la porta de l’església fins la Plaça del Palau. Per a aquest cercavila les dues bandes convidades desfilaran juntes tocant el pasdoble Murum de José Rafael Pascual, i la Banda Jove de Muro tocarà el pasdoble José Rafael de Rafael Alcaraz Ramis. Una vegada arriben a la Plaça del Palau les tres bandes amb les 19:30 com a horari estimat començarà el concert.

La propera fita amb la Unió Musical de Muro és el Concert d’Estiu de la Banda gran programat per al proper dissabte 20 de juliol a la Plaça l’Església.