Bota al contingut principal

L’alcalde d’Albaida, Josep Albert i Quilis, es va reunir amb el diputat de Medi Ambient, Salvador Enguix, per a acordar un projecte de rehabilitació del parc de La Torre per què es convertisca en una zona d’oci i esbarjo per als habitants d’Albaida i també de la comarca. Aquest projecte de medi ambient, el procés del qual encara està en tràmits a falta la redacció d’una memòria adaptada a les condicions del pla, se centra en “la recuperació d’una zona d’oci, envoltada de pins, perquè els usuaris puguen passar el dia i cuinar en les barbacoes”, ha explicat Albert.

El pressupost total que ha estimat l’ajuntament d’Albaida per a la rehabilitació i el condicionament del parc consta d’uns 84.000 euros. Dels quals s’inclourien el mobiliari urbà, la instal·lació d’un enllumenament adequat, millorar els accessos i dotar al parc amb baranes i elements de seguretat. Les obres estaran previstes que s’inicien al 2014.

El regidor d’urbanisme, Jose Vicente Palasí, considera que “la rehabilitació d’aquest parc és important perquè es tracta d’una zona verda que quedarà més apropada i accessible al nucli urbà i per tant podrà ser gaudit per tots els habitants d’Albaida i de la comarca, una qüestió molt demandada socialment”.