Bota al contingut principal

El Govern d’Ontinyent ha acusat al PP de Filiberto Tortosa de voler que el superàvit municipal de 2012 es destine als bancs i no a les persones, després que els populars hagen presentat un recurs contra l’acord plenari que permet invertir la major part dels 1’2 milions d’euros en generar activitat econòmica a la ciutat.

Josep Francés incidia en què per a ajudar als que ho necessiten quan més ho necessiten “no es podia esperar més” a que l’anunci de Montoro es fera realitat, mostrant la seua “sorpresa” perquè Filiberto Tortosa i el PP d’Ontinyent “desprès de tancar tots els seus anys al govern amb forats de fins a 2’8 milions d’euros, ara vullguen impedir que el Govern d’Ontinyent, després d’haver amortitzat 4 milions d’euros en dos anys, no puga destinar el superàvit aconseguit en 2012 a ajudar a les persones”.

El regidor d’Hisenda incidia en aquest sentit en què el PP “és un exemple de mala gestió allà on governa, generant un dèficit històric, i el fet que ara impugnen que el superàvit aconseguit a Ontinyent amb molt de treball és inqualificable”. Francés recordava que l’Ajuntament disposa d’aquest superàvit “per l’esforç realitzat en la gestió d’aspectes com la despesa corrent, el personal o les subvencions, un esforç al qual s’ha implicat tota la ciutat i que ara s’ha de reinvertir en la ciutat, i no en els bancs. La postura del PP és la d’una oposició destructiva”, assenyalava.