Bota al contingut principal

El plenari d’acceptació de la dimissió de Ruiz tindrà lloc demà a les 20:00 en el Saló d’Actes de Serveis Socials.

El regidor del Grup Municipal BLOC-Compromís de l’Ajuntament de Godella,
Genís Ruiz I Montesinos, deixarà el seu càrrec en el ple que tindrà lloc demà dijous 12 de setembre, a partir de les 20:00 hores, en el Saló d’Actes de Serveis Socials de Godella. Ruiz ha ocupat successivament les regidories de Cultura i Joventut, la de Personal i en esta última legislatura, les Regidories d’Esports i d’Agermanament, sempre en governs de progrés amb el PSOE i EUPV.

Ruiz ha declarat: “els càrrecs públics són necessariament temporals, la nostra activitat és un servici i no un ofici i desprès de 14 anys es convenient una renovació. Me’n vaig amb la satisfacció d’haver engegat nous i sòlids projectes culturals i esportius  en estos últims anys i d’haver renovat en profunditat les instal·lacions cultural i esportives de Godella. BLOC-Compromís ha crescut i cal donar pas a gent més jove, que consolide el nostre projecte polític i que continue amb renovada força, el treball que hem fet fins ara.”

La portaveu del Grup Municipal de BLOC-Compromís, Eva Sanchis, ha volgut
agrair públicament els anys de dedicació de Ruiz i el seu treball per a la consolidació del nacionalisme polític, tant en Godella on Ruiz ha encapçalat la candidatura municipal des de 1995 fins 2011, com al País Valencià, on va formar part de l’Executiva de la Unitat del Poble Valencià, que va constituir el Bloc Nacionalista Valencià a finals dels anys noranta.

Genís Ruiz serà substituit per Francesc Arandiga i Llaudes, catedràtic
de Matemàtica Aplicada de la Universitat de València, persona
molt lligada al mon de l’esport i l’educació i que ha estat en les directives
dels AMPA del Barranquet i del IES Comarcal i en l’associació de pares de l’escola de futbol.

Dins d’este relleu pactat, Aràndiga ocuparà les mateixes regidories que deixa Genís Ruiz a partir del 26 de setembre i farà costat a la cap de llista de Compromís, Eva Sanchis, que serà alcaldessa de Godella a partir de juny de 2014 en compliment del pacte de govern de progrés.