Bota al contingut principal

El proper 10 de setembre es durà a terme la segona sessió de la segona edició dels Pressupostos Participatius de Pedreguer. Serà a les 19,30 en la Casa de la Cultura, i en aquesta reunió ja es debatran propostes ciutadanes per al pressupost de 2014.

 

Des de la Regidoria de participació ciutadana, el seu responsable, Josep Puigcerver, ha animat als veïns a acostar-se, valorant molt positivament els resultats de l’anterior edició, que van permetre, entre altres coses, portar endavant les dues primeres prioritats: un taller ocupació que ha donat feina a 20 veïns durant 6 mesos (i que ha estat pioner en la comarca) i l’augment d’un 90% de la partida de Benestar Social.

 

El Regidor d’Hisenda, Sergi Ferrús, ha donat a conèixer que per a aquesta edició es podrà disposar de més diners per a destinar a les propostes ciutadanes, uns 350.000 €.

 

D’altra banda, i relacionat també amb la participació, el Regidor d’Urbanisme, Josep Antoni Fornés, ha anunciat que per al 13 de setembre, i una vegada rebut el document de referència per a continuar amb la redacció del Pla General de Pedreguer, es farà la III Assemblea Informativa per a la Redacció del pla general de Pedreguer. Serà a les 22,00 hores a l’Espai Cultural.

 

Des del govern municipal s’ha animat als veïns a participar en ambdues activitats, ja que, segons diuen, “és la millor manera de fer poble i política municipal, implicar a tot el veïnat en allò que volem, i en dues coses tan importants, com són el model urbanístic que volem i les prioritats a què destinar els diners de tots”.