Bota al contingut principal

El dia 9 d’octubre, el llançament d’una nova publicació per part de l’ajuntament se sumarà a les celebracions al dia de totes i tots els valencians. “La Plaça” serà el nou diari informatiu amb què el consistori estalviarà més del 50% en cada difusió.
Tal com ha manifestat el portaveu de l’ajuntament, Vicent Muñoz, “serà un canvi substancial en el qual destacarà ja no només el seu disseny més visual, sinó també que afavorirem, a poc a poc, la participació de la ciutadania amb les seues aportacions, així com l’oferta d’activitats d’associacions o entitats locals. D’altra banda, el fet que es difonga un dia tan especial per a les valencianes i valencians, el fa més proper i més nostre”.
“La Plaça”, de caràcter bimensual, es presentarà en valencià i en castellà, tindrà un format similar al del tradicional tabloide, però amb menys pàgines. A més de centrar-se en l’actualitat local, el diari donarà oportunitat als grups municipals, veïnes, veïns, associacions, etc. a expressar la seua opinió lliure sobre qualsevol tema i a participar enviant fotos o publicacions susceptibles de ser publicades a [email protected]