Anar directament a les notícies

Nova reunió del Pla Estratègic d’Ocupació i Autoocupació de La Font de la Figuera per continuar amb iniciatives que estimulen la creació d’ocupació

Publicat el en Governs amb Compromís

L’ajuntament de la Font de la Figuera vol fer partícips a totes i tots els autònoms, empreses i associacions, així com tota la gent que vulga participar individualment, per proposar i definir l’estratègia a seguir per facilitar l’ocupació. Per este motiu, el proper dimarts, al Centre Social Polivalent de la Font, tindrà lloc una reunió participativa emmarcada en el Pla Estratègic d’Ocupació i Autoocupació. En ella es valoraran aspectes com el Pla d’Ocupació Conjunt, el Pla d’Ocupació EZOINT, el taller d’ocupació, etc …
Però a més, l’ajuntament de la Font de la Figuera, dins del desenvolupament d’este pla, posa en marxa ja, després de passar tots els procediments legals d’aprovació i publicació de les bases, la nova mesura per facilitar l’emprenedoria, una línia de fins a 50.000€ anual de microcrèdits. Pensant en les dificultats a l’hora d’obtenir suport econòmic per a la creació de noves empreses i l’autoocupació d’autònoms, pretén impulsar la creació de noves empreses a través del lliurament de crèdits de fins a 5.000€. Les quantitats concedides seran de fins al 50% sobre el pla d’inversions i de necessitats inicials, però podran arribar al 75% sempre que no es supere la consignació total anual (50.000€)
A més, en la reunió també es tractaran els suggeriments per al foment de l’ocupació. En definitiva, iniciatives enfocades a la creació d’ocupació en la població i per facilitar la mateixa a La Font de la Figuera.
Per la seua banda, el regidor de promoció econòmica i desenvolupament local, Vicent Muñoz Jordà, ha destacat: “el fet d’invertir en persones suposa dinamitzar més el poble i crear més activitat. Esta és una de les principals preocupacions de l’ajuntament i en això estem treballant de forma conjunta recollint qualsevol suggeriment que puga millorar estes accions”.
La Font de la Figuera ja va registrar una baixada de l’atur d’un 7,79% el passat mes de setembre en comparació amb el mes anterior, segons es detalla a la web www.foro-ciudad.com, cosa que indica que 19 persones van abandonar les llistes de la desocupació durant este període.