Bota al contingut principal

L’ajuntament de la Font de la Figuera vol fer partícips a totes i tots els autònoms, empreses i associacions, així com tota la gent que vulga participar individualment, per proposar i definir l’estratègia a seguir per facilitar l’ocupació. Per este motiu, el proper dimarts, al Centre Social Polivalent de la Font, tindrà lloc una reunió participativa emmarcada en el Pla Estratègic d’Ocupació i Autoocupació. En ella es valoraran aspectes com el Pla d’Ocupació Conjunt, el Pla d’Ocupació EZOINT, el taller d’ocupació, etc …
Però a més, l’ajuntament de la Font de la Figuera, dins del desenvolupament d’este pla, posa en marxa ja, després de passar tots els procediments legals d’aprovació i publicació de les bases, la nova mesura per facilitar l’emprenedoria, una línia de fins a 50.000€ anual de microcrèdits. Pensant en les dificultats a l’hora d’obtenir suport econòmic per a la creació de noves empreses i l’autoocupació d’autònoms, pretén impulsar la creació de noves empreses a través del lliurament de crèdits de fins a 5.000€. Les quantitats concedides seran de fins al 50% sobre el pla d’inversions i de necessitats inicials, però podran arribar al 75% sempre que no es supere la consignació total anual (50.000€)
A més, en la reunió també es tractaran els suggeriments per al foment de l’ocupació. En definitiva, iniciatives enfocades a la creació d’ocupació en la població i per facilitar la mateixa a La Font de la Figuera.
Per la seua banda, el regidor de promoció econòmica i desenvolupament local, Vicent Muñoz Jordà, ha destacat: “el fet d’invertir en persones suposa dinamitzar més el poble i crear més activitat. Esta és una de les principals preocupacions de l’ajuntament i en això estem treballant de forma conjunta recollint qualsevol suggeriment que puga millorar estes accions”.
La Font de la Figuera ja va registrar una baixada de l’atur d’un 7,79% el passat mes de setembre en comparació amb el mes anterior, segons es detalla a la web www.foro-ciudad.com, cosa que indica que 19 persones van abandonar les llistes de la desocupació durant este període.