Bota al contingut principal

Des de les regidories de cultura i joventut, conscients de la importància de la lectura per a un millor desenvolupament intel·lectual dels xiquets i xiquetes, s’ha organitzat l’activitat “Contes Rodats “. Aprofitant el Dia Internacional de les Biblioteques Públiques celebrat dijous, demà dissabte dia 26 d’octubre, les xiquetes i xiquets d’infantil i primària descobriran una nova manera de contar i escoltar històries d’animals.
En paraules de la regidora de cultura, Irene Vila i Lorente, “els contes ens transporten a espais diferents, ens enfonsen dins històries creades per engrandir el nostre imaginari i és molt important afavorir la tasca que les biblioteques públiques realitzen per apropar la lectura a totes i tots els ciutadans sense distinció entre nivells socials o econòmics”.
L’Agència de Lectura Municipal “Ana Maria Ibars” està oberta a acollir diverses activitats enfocades a xiquetes i xiquets i sempre relacionades amb la lectura, com va ser el cas de “Nadal a la Biblioteca” que es realitza en aquest espai des de fa 15 anys, a més de diversos tallers i contacontes que acosten la lectura a les i els més menuts de la casa i fomenten la seua imaginació.