Bota al contingut principal

Serà el segon any consecutiu que l’Ajuntament de Tavernes, des de la Regidoria de Foment Local, facilita l’accés a Fira València a tots els futurs emprenedors de la ciutat que vulguen.

La VIII edició del Dia de la Persona Emprenedora està pensada per a totes les persones que pensen desenvolupar la seua vida professional com a emprenedors i empresaris.

Les inscripcions es realitzaran en el Viver d’Empreses de l’Ajuntament de Tavernes, situat en el carrer Gabriel Hernández núm. 51, abans del dia 5 de novembre en horari de 9 a 14 hores.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, convida “tots els veïns de Tavernes, en especial els interessats a conèixer les novetats en el món de l’emprenedoria, que s’inscriguen en les oficines del Viver d’Empreses i acudisquen a este esdeveniment tan important per als emprenedors. És la voluntat de l’Ajuntament continuar treballant en el foment de l’emprenedoria i ajudar tots els veïns que vulguen portar avant el seu projecte o idea de negoci”.

L’any passat l’Ajuntament va disposar dos autobusos complets, que van omplir majoritàriament alumnes dels IES La Valldigna i Jaume II. Enguany, com a novetat, s’obri la possibilitat que s’hi puga inscriure qualsevol veí de la ciutat interessat en l’emprenedoria. L’únic requisit és fer la inscripció en el Viver d’Empreses, on rebran tota la informació necessària.

En Fira València, el Dia de la Persona Emprenedora presenta un ampli programa d’actuacions consistent en la realització, de forma simultània, de tallers, ponències, activitats d’assessorament individualitzades a demanda dels emprenedors, entrevistes, presentació de casos d’èxit, panells d’expert, etc.