Bota al contingut principal

Un any més, la Regidoria d’Esports organitza estes activitats, que suposen un impacte d’allò més positiu en les famílies de Tavernes. L’alt índex de participació n’és la prova més evident.

Un total de 299 xiquets s’han matriculat enguany en l’Escola de Jocs que organitza la Regidoria d’Esports, repartits per nivells: 107 d’infantil 5 anys, 104 de primer de primària i 88 de segon de primària. L’Escola de Jocs està dirigida a xiquets i xiquetes de 5 a 8 anys d’edat.

L’objectiu principal d’esta activitat esportiva és que tots els menuts tinguen la possibilitat d’iniciar-se en la pràctica esportiva i des de ben xicotets adquirisquen uns hàbits esportius correctes i saludables.

A més, d’esta forma poden conèixer i practicar tots els esports que es practiquen a Tavernes i deprés tenen més fàcil poder escollir l’esport que més els agrada o en el qual apunten més habilitat.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, continua apostant per “la promoció de l’esport en els nostres xiquets des de ben menuts. D’eixa manera, creixen amb uns hàbits de vida saludable i amb uns valors que es desenvolupen de forma natural quan practiquen el joc i l’esport no competitiu, alhora que els xiquets descobrixen i practiquen diferents modalitats esportives”.

Les activitats programades faciliten, mitjançant el joc, que els xiquets milloren les habilitats i qualitats físiques bàsiques. Totes les diferents activitats es duen a terme en el pavelló municipal d’esports, en l’horari comprés entre les 17:30 hores i les 19 hores de dilluns a divendres, segons edats i nivells.