Anar directament a les notícies

Compromís per Betxí torna a obrir els Pressupostos a la ciutadania

Publicat el en Governs amb Compromís

El dissabte 16 a les 16 hores, en la Cafeteria Brisamar, Compromís convoca una assemblea ciutadana perquè els ciutadans decidisquen en què volen invertir els diners del municipi.

Betxí tornarà a ser el municipi més participatiu de les comarques de Castelló i tornarà a elaborar els seus pressupostos amb la participació i les aportacions dels veïns i veïnes de la localitat. Així ho ha anunciat el portaveu de Compromís en el municipi, Alfred Remolar, qui ha tornat a convocar a la ciutadania a una assemblea oberta per a proposar les inversions del consistori per a l’any que ve, tal com ve fent el col·lectiu de Compromís des que a l’inici de la legislatura va assumir les responsabilitats de govern en la localitat.

En esta ocasió, l’assemblea ciutadana, batejada com a ‘Cafè Participatiu’, tindrà lloc dissabte 16 de novembre a les 16 hores en la cafeteria Brisamar de Betxí. “A través d’esta iniciativa volem que els nostres veïns i veïnes puguen opinar, suggerir i proposar les idees que puguen incorporar-se als pressupostos de l’any que ve, que puguen reflectir-se en els pròxims comptes del consistori i, evidentment, estaran invitats a un café”, explica el portaveu de Compromís.

Durant estos dos anys, Betxí ha sigut l’únic municipi que ha explicat, a través del seu equip de govern, els pressupostos aprovats. Cal recordar, a més, que l’aposta per la transparència ha trascendit l’acció política de partit i ha arribat al consistori, ja que des de l’equip de Govern de Remolar s’han impulsat iniciatives com la publicació dels comptes de les festes municipals perquè els ciutadans sàpien en què s’invertix els diners del seu municipi.

“Des de Compromís entenem que la política ha de fer-se des de la ciutadania cap a les institucions i no al revés, per això tractem d’obrir tots els canals de participació possibles i estem receptius davant de les propostes de la ciutadania, que ha de ser el motor de l’acció política”.