Bota al contingut principal

Els dies 26 i 28 de novembre i 3 i 5 de desembre, de 10h a 14h i a la Casa de la Cultura, tindrà lloc el curs Generació d’Empreses, que, de 16 hores de durada, té com a principal objectiu donar suport a la creació d’empreses i proporcionar una formació en diferents àrees de gestió empresarial, així com oferir assessorament tècnic en el desenvolupament d’un pla d’empresa.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha indicat que “les accions formatives entenem que són una ferramenta essencial i importantíssima, i des de la Regidoria de Foment tractem de posar a l’abast dels nostres emprenedors la disponibilitat dels cursos, xarrades i cicles formatius que estem duent a terme conjuntament amb entitats com és el CEEI en este cas concret. Anime tots els interessats a passar pel nostre Viver d’Empreses, al carrer Gabriel Hernández, i demanar qualsevol informació d’este curs o d’altres temes relacionats amb el món de l’emprenedoria”.

El curs estarà impartit per tècnics del CEEI de València i té un preu de 25 euros. El mínim d’alumnes serà de 8 i el màxim de 20. Les inscripcions i l’ampliació d’informació es poden formalitzar en el Viver d’Empreses de Tavernes, que està situat en el carrer Gabriel Hernández, 51, i al mateix CEEI, telèfon 96 199 42 00, o bé en el correu [email protected].