Bota al contingut principal

Des de que s’aprovara al Ple del passat mes d´octubre la modificació de l´ordenança del preu públic per a abaratir els preus per a l´ús del poliesportiu i de la piscina, fer esport a la població d´Albaida resultarà més econòmic.

El Govern de l´Ajuntament d´Albaida ha decidit crear un nou carnet del poliesportiu per a tots aquells usuaris que vullguen utilizar qualsevol de les instal-lacions esportives, sense incloure la piscina. Aquest carnet tindrà un preu de 12€ per als xiquets i 20€ per als adults, i dona accés durant un any a la utilització de les pistes de tennis, bàsquet, futbet, futbol i atletisme.

D´altra banda el carnet tradicional que inclou l´entrada al poliesportiu i també a la piscina s´ha rebaixat, de manera que els xiquets pagaran 24€ i els adults passen a pagar 36€ en lloc dels 40€ que pagaven l´any anterior.

Així mateix, s´amplien els descomptes als aturats, a més de mantindre els descomptes a les famílies nombroses i  a les persones discapacitades. Utilitzar la piscina d´Albaida el proper estiu será més econòmic, ja que les  entrades a la piscina s´abaratixen, i a més es dona la possibilitat als usuaris d´adquirir un abonament de 10 banys per 20€.

Així ho explicava el Regidor d’Esports, Càndid Penalba i Peiró, “d´aquesta manera la gent pagarà sols per allò que utilitze, ja que per primera vegada es dona l´opció a l´usuari a  elegir entre el carnet del poliesportiu amb entrada a la piscina o sols el carnet del poliesportiu”. Destacava també, que esta nova millora econòmica en l’accés a les instal-lacions del poliesportiu s’ha d’interpretar “com un intent per a facilitar la pràctica de l´esport i potenciar així  els beneficis que l´activitat esportiva té per a la societat, des de múltiples aspectes per a la salut” .

L´Alcalde, Josep Antoni Albert, manifesta que “aquesta mesura s´adequa a la realitat econòmica actual, perquè considerem que l´esport ha d´estar a l´abast de tothom”.