Bota al contingut principal

El Camp a Través, dins de les activitats d’esport extraescolar, és una de les que té més seguidors i hi participen tots els centres educatius de la ciutat: Alfàndec, Sant Miquel, Magraner, San José Patronat, HHDC i Divina Aurora.

Este dissabte 23 de novembre, a partir de les 11:30 hores, la zona dels Sequers de Tavernes, carrer del Monestir de la Valldigna (a l’altura del camp de rugbi), acull la primera edició del curs 2013-2014 del tradicional Camp a Través que organitza la Regidoria d’Esports de l’ajuntament valler.

El regidor d’esports, Josep Llàcer, ha remarcat “el caràcter de convivència que suposa la celebració del I Camp a Través per a tots els xiquets dels centres escolars. Nosaltres, des de la Regidoria d’Esports, volem insistir en el nostre compromís amb el foment de l’esport escolar per a assentar les bases d’un hàbit de vida saludable. Tot açò és possible any rere any pel treball i la dedicació del personal de la Regidoria i la bona acollida que rep esta activitat. Convide tots els menuts a participar en el I Camp a Través”.

L’horari de les curses és el següent:

11:30 h. Aleví masculí, amb una distància de 1.200 metres.

11:45 h. Aleví femení. 1200 m.

12 h. Benjamí masculí. 800 m.

12:15h. Benjamí femení. 800 m.

12:25 h. Prebenjamí masculí. 500 m.

12:35 h. Prebenjamí femení. 500 m.

12:45 h. Infantil 5 anys (escola de jocs). 500 m.

Tots els participants rebran un detall commemoratiu i els tres primers classificats de cada una de les categories rebran un trofeu, que recolliran en acabar les curses. Hi col·laboren la Diputació de València, la Generalitat Valenciana, Policia Local, Creu Roja, Club Atletisme la Valldigna i les empreses Bollo, Lanjarón, Disvall i César Esports.