Bota al contingut principal

Cal assenyalar que la Regidoria de Contractació i Obres situava el pressupost base de licitació en 74.380 euros. El procediment i la tramitació s’han fet per la via ordinària i procediment negociat sense publicitat. Tres van ser les empreses convidades per la regidora Llum Sansaloni: Esbaf (l’adjudicatària), Coprusa i Pavasal.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha informat que “amb esta actuació en la inacabada urbanització La Sardina estem donant una solució als problemes urbanístics d’este barri de la platja presents des de fa 20 anys i que actualment estan judicialitzats. Amb esta obra, junt amb la que férem a principis d’any en l’entorn de l’escoleta de la platja, ens reafirmen en el nostre compromís amb els veïns de la Sardina i de la platja”.

Cal recordar –ha afegit l’alcalde- que esta zona és molt transitada durant l’estiu a causa del mercat dels dissabtes i dels diferents actes que tenen lloc tant en l’escoleta com en la platja de la Goleta i, per tant, amb esta mesura també millorem la qualitat de vida de molts veïns de Tavernes.