Bota al contingut principal

Durant les jornades de divendres 29 i dissabte 30 de novembre el col·lectiu de Compromís per Tavernes de la Valldigna ha dut endavant la seua campanya de foment del comerç local.  Aquesta iniciativa pel comerç local compleix enguany la seua huitena edició, des que Compromís la començara en l’any 2005.

El col·lectiu de Compromís ha visitat més de 150 establiments de la localitat, i la rebuda de la iniciativa, per part dels comerciants locals, ha estat tot un èxit. Amb les festes de Nadal a la de la cantonada, Compromís vol animar els ciutadans de Tavernes de la Valldigna per que facen les compres habituals als comerços de la ciutat. Compromís està al costat del xicotet comerç i entén que realitzant les compres als comerços del poble es reactiva l’economia local.

En aquestes dates tan assenyalades, Compromís entén que l’èxit d’una compra radica precisament en comerços on el tracte es individualitzat i cordial, on ens coneixen i saben els nostres gustos i les nostres necessitats, fugint de cadenes i grans superfícies on les relacions entre compradors i venedors són purament estandaritzades i només es busca la venda com a objectiu final.

Compromís vol demanar disculpes d’avançada per si hi ha hagut algun comerç que no ha estat visitat i s’ofereix en facilitar el cartell  i visitar in situ l’establiment.

Des d’aquestes línies tot el col·lectiu de Compromís: militants, simpatitzants i grup municpal,  vos desitgen un Bon Nadal i un millor 2014!