Bota al contingut principal

Divendres passat, en la Casa de la Cultura, va tindre lloc la presentació de la nova pàgina web de l’Arxiu Històric Municipal de Sueca. Les limitacions d’espai, fonamentalment, van provocar que es decidira crear una nova web independent utilitzant les ferramentes i el suport tècnic de Portals Municipals, de la Diputació de València, amb qui l’Ajuntament té firmat un conveni per al desenvolupament dels seus portals webs.

“La finalitat de crear esta nova pàgina web, és fer visible i útil l’Arxiu Municipal per a tota la societat de Sueca. Que els ciutadans i ciutadanes puguen, des de les seues cases, realitzar consultes, ja que d’esta manera s’aconseguix activar la memòria i possibilitar el record. Sense el record, no es pot estimar el teu poble. A més, a partir de gener, organitzarem visites escolars perquè puguen visitar-lo els més menuts”, ha afirmat el regidor de Cultura, Josep Navarro.

“La nova web: arxiu.sueca.es permet la navegació per departaments, amb una explicació de la seua història, funcions i documentació conservada, així com un millor servei i informació, tant per als investigadors especialitzats, com per al públic en general, ja que conté apartats com ara “El Document del Mes” o “Urbanisme Històric de Sueca”, que poden ser d’interés per a qualsevol persona amb curiositat per la història del nostre municipi”, van explicar els responsables de l’Arxiu Històric Municipal de Sueca.