Bota al contingut principal

El passat mes d´agost l´Ajuntament d´Albaida es va acollir al programa de subvencions de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació ‘Programa d’ocupació públic EZOINT’. Aquest programa que està cofinançat en un 80% pel Fons Social Europeu, té com a objecte la contractació de persones desocupades per part de les corporacions locals, per a l’execució d’obres i/o serveis d’interés general i social. Amb aquest nou programa d’ocupació, l’Ajuntament d’Albaida va sol·licitar ajudes per a la contractació de 14 treballadors per un període de 4 mesos, els quals s’encarregaran de la neteja i manteniment dels carrers, parcs i jardins de la població.

La selecció s´ha realitzat exclusivament entre les persones que el Centre SERVEF d´Ontinyent va remetre a l´Ajuntament d´Albaida, per mitjà de la corresponent oferta d’ocupació, no podent optar a la selecció aquelles persones que no figuraven com a candidates en eixe llistat.

Aquesta ajuda permetrà millorar la neteja i condicionament dels carrers, parcs i jardins d´Albaida. La ciutat compta amb importants zones verdes, parcs, rotondes i espais públics per als quals resulta imprescindible un adequat manteniment i amb aquesta ajuda es pot materialitzar una millora de l’aspecte i la imatge de la població, a la vegada que s’ajuda socialment, en una època tan dura i difícil com l’actual, a les 14 persones que s’han ocupat mitjantçant aquesta subvenció.

Tal com ha destacat l’alcalde Josep Albert, “l´equip de govern treballa per aprofitar tot tipus de línies i programes que ens permeten oferir oportunitats d’ocupació per als aturats de la nostra població. Amb aquest programa en concret s’aconsegueix el doble objectiu del govern municipal: afavorir la contractació de persones desocupades de la nostra ciutat i millorar els nostres carrers i parcs públics”.