Bota al contingut principal

El Festivern tornarà a celebrar-se per tercera edició consecutiva en la ciutat de Tavernes de la Valldigna, i l’Ajuntament i l’empresa Cercavila, organitzadora de l’esdeveniment musical més important de l’any de tot el País Valencià, han acordat que els jóvens de la localitat tindran un regal de Nadal, en forma de descompte en l’entrada als concerts.

Tot aquell jove de Tavernes que presente el seu carnet jove i el DNI els dies 29, 30 i 31 tindrà un descompte en la entrada al Festivern i pagarà 20 euros en taquilla. Cal recordar que el preu en taquilla estipulat per l’organització és de 26 euros, i anticipada 23 euros.

L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, ha expressat la satisfacció d’acollir un any més “el Festivern en la nostra ciutat. El nom de Tavernes ha traspassat fronteres per ser seu d’este esdeveniment tres anys consecutius, i ha aconseguit que els jóvens i no tan jóvens no agafen el cotxe per a anar-se’n a altres llocs, sinó justament el contrari. La festa en la nostra localitat està garantida el cap d’any i són milers els visitants que acollim. El Festivern té un fort impacte per a la ciutat i és un revulsiu social, econòmic i cultural d’allò més positiu per a Tavernes”.

D’altra banda, des de Cercavila han afirmat que “ens felicitem per la nova actitud del Partit Popular respecte al festival. Ens felicitem per la seua proposta i la acollim amb els braços oberts. És important que un festival que es celebra al poble siga per al poble. És per això que, a part del descompte que tindran tots els jóvens de Tavernes, hem inclòs en la programació, com altres anys, diferents activitats d’entrada lliure i el tradicional correbars que com cada any omplirà tots els bars de la població. El Festivern ja és part de Tavernes i per això vol continuar treballant juntament amb l’Ajuntament, els partits, les associacions, els grups, els músics, els clubs esportius i tota la societat vallera per a fer de Tavernes un punt de referència cultural i musical en tot el territori”.

És important destacar que, com que el 31 cau dimarts, el Festivern enguany es celebrarà en dos dies: les nits del dilluns 30 i del dimarts 31. L’envelat serà més gran que els anys anteriors, amb una capacitat de 8.000 persones, i té com a principal atractiu oferir l’últim concert massiu d’Obrint Pas.

El Festivern 2013 oferirà el diumenge 29 a partir de les 19 hores en la Casa de la Cultura les actuacions d’El corredor polonés i Sènior i el cor brutal. Dilluns 30, festa de benvinguda festivernera a les 19h des de la Plaça Major i correbars amb la Trocamba Matanusca. A les 22 hores, actuacions en l’envelat dels grups Smoking Souls, Atupa, Kaoba, Les Oques Grasses, Destroi i DJ Panxo.

El dia fort del Festivern serà el dimarts 31 de desembre, quan hi haurà diferents activitats en la zona d’acampada, torneig de futbet, concurs de paelles, torneig de raspall, sopar popular. A les 12 hores, vermut musical amb La Petita Orquestra Peoitaire, a les 19h Inercia + Sant Gatxo. A les dotze de la nit, campanades amb Batuken i el conill Merut, per a continuar amb les actuacions d’Arrap, DJ Plan B, Txarango, Talco, La Raíz i Obrint Pas.