Bota al contingut principal

Arriba la tercera de les sessions del Primer Cicle d’Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna, un cicle d’activitats dutes a terme conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, campus de Gandia, relacionades amb la difusió d’idees i accions vinculades amb el foment de l’activitat econòmica i l’emprenedoria en la ciutat.

Este dimecres 11 de desembre, a les 15 hores i en el saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes, xarrada de Pere Hernández Pastor, director d’AFIC d’Oliva els anys 2009 al 2011, amb el títol “Com podem fidelitzar els nostres clients? Estratègies i eines de fidelització al comerç local”. Hi intervindrà el regidor de Foment Local de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, la regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, i moderarà Pau Pérez, del Cercle Euram de la Safor.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que “enguany hem considerat necessari reforçar la campanya de foment del comerç local de cara a Nadal; per això, esta tercera xarrada hem decidit dirigir-la a comerciants. Es tracta d’oferir-los recursos, eines i estratègies per a fidelitzar els seus clients.

En esta xarrada hi participarà la regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, que ha col·laborat molt significativament en l’elaboració d’activitats de la companya de Nadal, i explicarà als assistents algunes de les novetats que l’Ajuntament presenta enguany”

Les activitats programades en el Primer Cicle d’Economia i Territori a Tavernes disposen de casos d’èxit i experts de les diferents matèries relacionades amb la creació de microempreses, recerca d’idees de negoci, cooperació i economia del bé comú. La idea de fons del cicle consisteix en la creació de xarxes de treball cooperatiu i innovador arrelat en el territori de Tavernes. Cada mes es programa una activitat i se’n deriven altres reunions i formació dels distints grups de treball en la ciutat.