Bota al contingut principal

A la reunió mantinguda ahir entre l’Alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià i l’equip del Secretari Autonòmic d’Educació, al voltant de la reforma del CEIP Sant Joan de Ribera, la Conselleria es va comprometre amb l’Ajuntament que ampliaria el seu projecte de reforma amb una sèrie d’elements que no estaven reflectits a la sol·licitud de llicència que presentaren al consistori.

Aquestes modificacions responen a les demandes de l’Ajuntament de Burjassot per a que la reforma de Conselleria també incloguera l’escala d’incendis, l’aïllament tèrmic, la substitució de la xarxa de clavegueram i el reforç dels pilars.

Alhora, Jordi Sebastià, es va comprometre a escometre l’enderroc de l’edifici annex durant el periode de vacances de Nadal per a instal·lar l’aulari compromés.

Malgrat que l’Ajuntament posarà les facilitats per a que la Conselleria puga realitzar la reforma d’alguns elements del centre, l’Alcalde ha volgut recordar els responsables d’Educació, que aquesta mateixa setmana, el Síndic de Greuges ha emés un informe de resposta a l’AMPA del centre, en el que recomana l’enderroc de l’actual centre i la construcció d’un de nou.