Bota al contingut principal

Amb la col·locació de les noves papereres, l’Ajuntament completa tot el passeig de Colon, especialment la zona est i la zona oest, alhora que reforça les papereres de l’avinguda de la Marina de la platja. Amb la ubicació de les papereres en el tram de llevant del passeig de Colon, i en la zona oest del passeig, tota l’avinguda disposa de servici per als nombrosos ciutadans que l’utilitzen cada dia, la qual cosa contribuirà a mantindre neta la zona.

La regidora d’Obres i Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha manifestat que “hem tingut l’oportunitat d’adquirir una partida de papereres de bona qualitat a un preu raonable i l’hem aprofitada. Per tots és coneguda la manca de papereres en la nostra ciutat, cosa que ara corregirem tant com siga possible en el poble i en la platja. Esperem que tots els ciutadans serem conscients que cal respectar el mobiliari urbà i fer-ne un bon ús”.

Cal assenyalar que la zona de llevant no tenia cap paperera instal·lada, fet que havia suscitat diverses queixes de veïns de la localitat. Pel que fa al tram nord, s’ha reforçat cada encreuament amb el model nou adquirit. En total, una cinquantena de papereres s’han col·locat en ciutat i platja.