Bota al contingut principal

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, s’ha reunit amb el diputat provincial i delegat de carreteres Isidro Prieto, reunió en la que igualment va estar present el director general de carreteres, Julio Giménez, i el portaveu del grup de Compromís a la Diputació, Emili Altur.

El tema principal de la reunió va ser l’accés nord a la platja de Tavernes des del Camí Reial, nom popular que té la comarcal Natzaret-Oliva (CV-502), un lloc on fa uns anys es va projectar una entrada en forma de “T” que amb el pas del temps s’ha quedat obsoleta, per la qual cosa es considera ara, i així es proposa, la construcció d’una rotonda amb les millors condicions possibles per facilitar el trànsit.

En la reunió es va plasmar la importància d’adequar i invertir en esta entrada perquè és l’accés a la part més moderna i nova de la platja de Tavernes a més de ser una zona de trànsit cap a platges tan importants com són les de Gandia, Cullera i la pròpia de Tavernes.

La reunió va servir per acceptar les propostes de Tavernes i el diputat de carreteres va reconèixer la importància d’esta actuació, alhora que expressava la voluntat de la Diputació de donar una solució a un punt que és molt perillós durant l’estiu. Així, es van donar les ordres per tal de començar a perfilar els projectes, expropiació de terrenys i les valoracions econòmiques per tal d’intentar introduir l’actuació en els pressupostos de la Diputació del 2014.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha valorat molt positivament la reunió “perquè el diputat Isidro Prieto es va mostrar molt sensible al problema i va donar de seguida les ordres per començar a executar una solució”.

Sobre l’assumpte, cal recordar que la urbanització “Marina Azul” no està rebuda encara per l’Ajuntament precisament perquè l’agent urbanitzador no ha acabat l’accés a la platja, amb la qual cosa després d’esta actuació l’Ajuntament ja podria rebre les obres d’urbanització

La reunió va servir també per tractar temes d’importància municipal com són la cessió a l’Ajuntament dels espais dels ullals, ubicats al voltant de la rotonda d’enllaç de la comarcal a Llíria (CV-50) amb la de la platja.