Bota al contingut principal

Dissabte que ve 21 de desembre s’inaugura l’ampliació del Mercat de Venda Directa de Godella, una iniciativa ecològica i de proximitat que cada dissabte congrega a centenars de veïns de la comarca. De 09.00 h a 14.00 h, el públic podrà gaudir de fins als 24 llocs de productes frescos i dels 15 amb nova tipologia de productes, entre els quals destaquen els dolços tradicionals, l’artesania, el pa, la mel o l’orxata.

A més, el caràcter festiu de la inauguració es plasmarà en un mercat ambulant d’andròmines, en el qual es podrà intercanviar qualsevol objecte a partir de les 11.30 h. I per als més xicotets, a les 12.00 h, Empar Lorente organitzarà uns tallers de garlandes nadalenques, d’enquadernació japonesa i de pintacaras.

D’aquesta forma, De l’horta a la taula, l’Ajuntament de Godella i el col·lectiu La Burra Vella es conjuminen per a celebrar l’ampliació del Mercat de Venda Directa en un matí en la qual també hi haurà un lloc de recollida de joguets, participant així en la campanya «Regala il·lusions regalant joguets».