Bota al contingut principal

Treballaran durant almenys 3 mesos en alguna de les 4 empreses locals que s’han sumat al projecte de les tres administracions.

Betxí es consolida com un dels pobles de Castelló que més persones ha ocupat en este projecte.

Deu veïns i veïnes de Betxí van començar a treballar la setmana passada beneficiades per la subvenció concedida a través del Pla Conjunt d’Ocupació. Este incentiu, provinent de la col·laboració entre la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament de Betxí, possibilitarà que estes persones tinguen un contracte laboral almenys durant els tres pròxims mesos.

Segons l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, “Betxí ha sigut un dels pobles que més persones ha aconseguit col·locar dins d’esta subvenció, gràcies a l’esforç realitzat per l’ajuntament i les empreses locals, que s’han bolcat al 100% per fer-ho possible”.

Segons Remolar, “els requisits per accedir a la subvenció eren molt estrictes i per això nosaltres estem molt contents d’haver pogut ajudar estes deu persones”.

Durant esta setmana, tant el primer edil com la regidora de promoció econòmica, Susana Ferrandis, han visitat alguns dels treballadors beneficiats per la subvenció i han pogut agrair de primera mà als empresaris adherits la seua predisposició per tirar endavant este projecte.

Cal recalcar que durant el mes de novembre l’atur ha descendit en la localitat més d’un 15%, segons les dades oficials, de manera que en estos moments Betxí és un dels municipis amb menor taxa de desocupació de la comarca. Entre altres, este descens es deu a les diverses iniciatives promogudes des del consistori, com ara la Borsa de Foment de l’Ocupació Local o la recent subvenció tramitada per accedir a l’Encorp.