Bota al contingut principal

Tavernes adequarà les zones de jocs de la Goleta, en la platja, i del passeig del País Valencià, en la ciutat.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha rebut una subvenció de la Diputació de València de 15.000 euros, dintre del Pla d’Actuacions Programades (PAP) de 2013, que permetrà adequar les zones de jocs de la Goleta i del passeig del País Valencià.

La subvenció de 15.000 euros atorgada per la Diputació de València permetrà adequar les zones de jocs infantils de la zona de la Goleta, en la platja de Tavernes, i la zona de jocs del passeig del País Valencià, que necessitaven una actuació urgent de millora a causa del deteriorament que presentaven.

Este contracte menor s’haurà d’adjudicar a l’inici de 2014, ja que l’obra PAP subvencionada ha d’estar conclosa el mes de juny.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha manifestat “que estes actuacions donen valor a zones tan importants del mobiliari urbà com són els jocs infantils. Són llocs d’esbargiment dels nostres veïns i ara adequarem dues zones que estaven deteriorades i amb algunes mancances”.

La modificació de crèdit per a obtenir la subvenció va rebre el vistiplau en la passada sessió del ple de l’Ajuntament. L’Ajuntament de Tavernes disposa de 15.000 euros d’ajuda del Pla d’Actuacions Programades per a adequar convenientment dos espais de jocs infantils. El PAP s’atorga preferentment a les millores i adequacions d’espais urbans com ara parcs, jardins, fonts i passeigs, i qualsevol altres obres que tinguen incidència en la millora de la qualitat de vida dels veïns.