Bota al contingut principal

Com cada any i coincidint amb les vacacions nadalenques, els més menuts d’Almussafes han tingut l’oportunitat de visitar la Fira d’Expojove. En esta nova edició, celebrada hui divendres dia 27 de desembre, s’han superat de nou totes les previsions, ja que el consistori d’Almussafes ha noliejat quatre autobusos per a traslladar als 200 visitants -principalment xiquets i pares- fins al recinte de quasi 75.000 metres quadrats que va obrir les seues portes el segon dia de Nadal i es clausurarà oficialment el pròxim dia 4 de gener.

De nou en esta edició de 2013, la Regidoria de Joventut ha subvencionat íntegrament esta activitat d’oci per a visitar la Fira del Nadal que, cada any, obté una resposta massiva per part del públic familiar.

A més d’aprendre jugant, durant tota la jornada de visita els més menuts de la localitat estan disfrutant de l’àmplia oferta d’activitats programada en la XXXII edició d’esta Fira de la Infància i la Joventut que enguany recrea “Un mas de fantasia”.

Així mateix, els nombrosos estands d’esta trentena segona edició de la Fira Expojove oferixen alternatives en què la diversió i l’aprenentatge estan assegurades per als almussafenys.