Bota al contingut principal

L’Ajuntament de la Font de la Figuera vol concebre el 2014 com un any de suport a les famílies amb més necessitats i d’estalvi, és per això que ha aprovat un pressupost ajustat per al 2014, per tal d’adaptar-se a la situació actual, però sense deixar d’invertir en les persones. Una austeritat aplicada cada any que permetrà, d’altra banda, habilitar l'”Espai Jove”, en què els joves troben un espai de reunió i oci.

En paraules del portaveu de l’Ajuntament de la Font, Vicent Muñoz, “en un any de complicacions com el que ha acabat hem aconseguit uns 3.000kg de menjar per a les famílies amb més necessitats, però no són suficients per evitar problemes de malnutrició o exclusió social. Per aquest motiu, des de l’ajuntament s’aportaran uns 2.400 euros que completaran les necessitats alimentàries de les 70 famílies que gestionen els serveis socials”.

D’altra banda, el consistori també ha previst per a aquest any que finalitza, la segona fase de les obres de l’edifici de serveis municipals i arxiu (antiga Cambra Agrària, amb 45.000 €), a més de l’acondicionament de la nau que albergarà les noves peces susceptibles de ser restaurades i que aniran destinades al Museu-Etnològic “la Costera” (40.000 €) i l’ampliació del Cementeri Municipal (primera fase, amb 27.200 €) dels PPOS 2014-2015.

Al març del 2014 se celebrarà la clausura dels actes del 700 aniversari i, per aquest motiu, des de l’equip de Govern, “seguirem treballant per dedicar el nostre temps i esforç a aquells actes importants, sense descuidar a la vegada el pressupost dedicat a ells, des del control pressupostari com portem fent des del primer moment. És possible fer més amb menys diners i ho hem demostrat en aquest 2013 i en aquesta línia volem continuar, acomiadant aquesta celebració (al voltant del 19 de març), d’una manera digna però austera”.