Bota al contingut principal

Un disseny sobri, de línies senzilles que arreplega de forma molt visual i diàfana els elements característics de l’únic exponent d’obra civil renaixentista de la Comunitat Valenciana ha resultat guanyador del concurs de logotips impulsat per l’Ajuntament de Betxí per la posada en valor i les futures campanyes de promoció del Palau de Betxí.

Es tracta d’una creació del prestigiós dissenyador local Alfonso Giménez, les creacions del qual han resultat guardonades en diversos premis estatals i internacionals. Giménez, que va ser reconegut com a ‘Betxinenc de l’any 2011′ rebrà un premi econòmic de 300 euros.

A partir d’ara, el logotip de Giménez es convertirà en l’emblema identificatiu del Palau de Betxí, en la futura marca de què serà el principal actiu turístic i cultural de Betxí i la recuperació del qual és una prioritat per a l’equip de Govern de l’alcalde Alfred Remolar.

EN MARXA LA PRIMERA FASE

Cal recordar que a finals d’any, l’Ajuntament de Betxí va iniciar les obres de restauració del Palau en la primera fase, que compta amb un pressupost de 115.000 euros, amb una duració de quatre mesos i s’està executant a càrrec d’una empresa local amb acreditada experiència. D’esta manera, Betxí encara la seua recta final de remodelació del pati renaixentista del segle XVI que es va iniciar el passat estiu amb un projecte preliminar d’eliminació d’elements impropis.