Anar directament a les notícies

Jóvens d’Almussafes reben el nou any participant en el XV Obert d’Escacs

Publicat el en Governs amb Compromís

L’Ajuntament d’Almussafes ha donat la benvinguda el programa d’activitats juvenil de l’any 2014 amb la celebració de la quinzena edició del campionat d’escacs en les modalitats sub-12 i absoluta. Disputades les rondes finals, durant la vesprada del passat dia 3, el regidor de Joventut va entregar els guardons als sis vencedors.

Un any més, el Centre d’Informació Juvenil ha sigut la seu triada per a disputar l’Obert d’Escacs, el campionat d’estratègia celebrat durant les jornades de dijous passat 2 i divendres 3, coincidint amb les vacacions nadalenques dels jóvens, que enguany ha complit la seua quinzena convocatòria. En esta última competició disputada, un total de vint-i-tres jóvens jugadors van optar per demostrar la seua tècnica sobre el tauler d’escacs en les categories sub-12 i absoluta.

Concloses les partides finals durant la vesprada de divendres passat dia 3, el regidor de Joventut, Carles Grancha, va entregar els trofeus de vencedors als tres primers classificats en les dos modalitats convocades. Juan Carlos Alepuz, Iker Moreno i Juan Nieto van obtindre les tres primeres posicions en la sub-12 i Hassan Muzaffur, Miguel Ángel Herraiz i Quique Raga van aconseguir les tres primeres places en l’absoluta. Així mateix, entre tots els participants es va sortejar un lot de material didàctic.