Bota al contingut principal

“Complir una necessitat amb les i els joves per la manca d’espais lúdics”. Este és el compromís que té l’ajuntament de la Font amb la joventut. I, per tal de fer-ho realitat, l’edil Vicent Muñoz, planteja habilitar un punt de trobada, reunió o realització d’activitats adreçat a les i els joves d’entre 12 i 17 anys dins de l'”Espai Jove”.

Este projecte cobriria les demandes dels més joves que, a dia de huí, no disposen de cap espai públic (ni privat) dedicat en exclusiva per a ells.

“Hi ha molts sectors poblacionals com els jubilats, les mestresses de casa i algunes associacions locals que disposen de locals destinats a tractar els seus assumptes i realitzar les seues activitats. Els i les adolescents són el sector poblacional tradicionalment més oblidat i volem donar resposta a les seues demandes perquè no disposen de cap punt de trobada i oci”, manifesta Muñoz.

“En un moment com l’actual, l’ajuntament no pot tirar endavant grans inversions que no s’acoblen a la realitat del moment, però això no vol dir que no es puga sembrar la primera llavor del que ha de ser el seu punt de reunió”, anuncia l’edil.

I, per tal d’informar i escoltar les propostes sobre este projecte, des de la regidoria s’han citat a les i els joves demà dissabte al Centre Social Polivalent perquè participen en el plantejament i funcionalitat del que serà el seu espai.

L'”Espai Jove” ja ha estat qualificat per Muñoz com “el gran repte de la regidoria de joventut per a este 2014”, que s’intentarà posar en marxa el mes prompte possible.