Bota al contingut principal

El nou regidor de Règim Interior, Administració General, Personal, Medi Ambient, Disciplina Urbanística, Activitats i Ocupació Via Pública, Perfecto Benavent i Navarro, va prendre possessió del seu càrrec en la passada sessió plenària i s’ha incorporat al Grup Municipal Compromís.

Després de la renúncia per motius laborals de la regidora Vanessa Martí, el nou regidor de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna va rebre oficialment les delegacions que té des de la sessió plenària de dilluns 13 de gener i que han sigut firmades ja per l’alcalde. A més, Perfecto passa a ocupar la quarta tinència d’alcaldia i entra a formar part de la Junta de Govern Local, substituint per circumstàncies personals el regidor Evarist Sansaloni.

El nou regidor Perfecto Benavent té 58 anys. És llicenciat en Biologia i treballa en el Jutjat de Pau de Tavernes de la Valldigna des de desembre de l’any 1984. És un gran aficionat a l’esport i a la natura.

El nou responsable de les regidories esmentades ha donat les gràcies “a totes les persones que han fet possible que siguem ací, especialment als membres del meu col·lectiu pel seu suport. Vull manifestar que el benefici del meu poble serà el meu compromís i prioritat en qualsevol de les activitats i feines que tindré en les meues delegacions”.

Perfecto és el secretari de Compromís de l’agrupació local de Tavernes de la Valldigna des de l’any 2007, i ocupava el lloc número 6 de la llista electoral presentada pel seu grup en les eleccions de l’any 2011.