Anar directament a les notícies

La Biblioteca Municipal d’Alginet continua la seua ampliació d’horari fins a Febrer

Publicat el en Governs amb Compromís

La Biblioteca està oberta de dilluns a divendres de 10 del mati fins a les 8 de la vesprada de manera continuada.

El passat mes de desembre, la Regidoria de Cultura va decidir ampliar l’horari d’obertura de la Biblioteca Municipal per a afavorir un lloc d’estudi en les èpoques d’exàmens. Així la Biblioteca ha estat oberta de 10 del matí fins a les 8 de la vesprada.

Tal i afirmava Jesús Boluda, regidor de Cultura i Alcalde d’Alginet, “vist la demanda dels usuaris i la bona acceptació de l’horari ampliat, hem decidit continuar amb aquest horari fins a Febrer. Si quan finalitze Febrer es manté la demanda, mirarem de continuar amb l’horari ininterromput”.

La Biblioteca Municipal d’Alginet, ubicada a la Casa de Cultura disposa de 8 ordinadors, servei d’ impressora, secció infantil, racó per a pintar dibuixos relacionats amb l’època de l’any, racó de valencià on hi ha material per tal de preparar-se les proves de la Junta Qualificadora, bebeteca per als més menuts de la casa, consulta de premsa i revistes i préstecs de llibres. A més, Tere Escutia responsable de la Biblioteca va ficar en marxa l’any passat el sistema de préstec col·lectiu adreçat a les escoles i que permet disposar de material en més quantitat i per un període de temps mes llarg.

Al 2013 es van fer més de 6.000 préstecs de llibres de la Biblioteca Municipal i es van fer el carnet d’usuaris al voltant de 500 persones.

Com a novetat, la Biblioteca ha ampliat el seu espai amb la nova sala d’Estudi que permet als estudiants poder preparar-se els exàmens en un lloc més tranquil si cal amb connexió a internet.