Bota al contingut principal

L’ajuntament de la Font de la Figuera aportarà 2.400 euros més al Banc d’Aliments. Una ajuda amb què es pretén “seguir prioritzant atenent les necessitats bàsiques de les persones, especialment, en les que pitjor ho estan passant”.

Així ho ha manifestat el portaveu i regidor de promoció econòmica i desenvolupament local, Vicent Muñoz, qui, juntament amb la regidora de Serveis Socials, M. Carmen Iñesta, agraeixen a tots els establiments les seues aportacions i la seua implicació en una situació tan delicada per a tantes persones que ho estan passant tan malament.

“Tampoc cal oblidar la gran quantitat de veïnes i veïns que, des de l’anonimat, han aportat el seu granet de sorra en esta tasca i, en esta línia, agraïm també i animem a que se segueixen produint”, afirma Muñoz.

A causa de l’augment de famílies i persones que sol·liciten, a través de la treballadora social i, per poder accedir als aliments de primera necessitat, l’Ajuntament ha habilitat un espai al mateix consistori perquè aquelles persones que vulguen puguen dipositar les seues donacions i, d’esta forma, se sumen al que s’aporta de l’ajuntament i dels establiments comercials.

Després de més d’un any en actiu, esta iniciativa ha recaptat 3.000 kg de menjar durant 2.013. Una xifra que no és suficient per proveir a les 70 famílies que actualment reben esta atenció. Tal com ha manifestat la regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Iñesta, “amb esta proposta aconseguim que les famílies més necessitades tinguen esperança al mateix temps que aconseguim que les seues necessitats bàsiques alimentàries vagen quedant cobertes, tot i que queda molt per fer” .

El Banc d’Aliments, gestionat pel departament de Serveis Socials, recull el menjar que donen els comerços d’alimentació i les famílies abans que caduquen. Els comerços participants en esta iniciativa també faciliten als seus establiments un espai visible en el qual les persones voluntàriament poden fer les seues donacions.

Des de l’ajuntament, a través del departament de Serveis Socials, s’està realitzant un esforç per tal de contribuir en aquelles necessitats bàsiques per a totes les famílies que ho estiguen demandant. Per este motiu, s’agraeix a les i els col·laboradors que prioritzen en aliments com farina, sucre, oli, galetes i llet, tot i que, qualsevol donació serà ben rebuda.