Bota al contingut principal

El primer taller d’orientació laboral de l’any 2014, celebrat este mateix matí en la localitat d’Almussafes, ha reunit a quasi 40 alumnes. L’acció formativa, totalment pràctica, centrada en les claus i recursos per a afrontar amb èxit una entrevista de treball ha complit el seu objectiu, ja que els assistents hi han participat activament.

En els pròxims mesos, l’Agència de Desenrotllament Local i Promoció Socioeconòmica (ADL) de l’Ajuntament convocarà més tallers per a facilitar i impulsar la inserció professional dels veïns de la població.

Des de les 9.30 i fins a les 12 hores del matí de hui dimecres dia 22, la sala de conferències del Centre Cultural ha acollit el programa formatiu gratuït, impartit per Núria Ramírez, tècnic en orientació laboral.

Els assistents han participat en un total de nou accions pràctiques que podran aplicar, a partir d’ara, per a superar amb èxit les entrevistes de treball.

La forma més adequada de saludar l’entrevistador, la importància del contacte ocular, el volum i la qualitat de la veu a l’hora de respondre a les qüestions plantejades i la manera de contestar les preguntes clau formulades habitualment han estat objecte de pràctiques grupals.

Així mateix, els quasi 40 alumnes també s’han enfrontat als models típics d’entrevista passiva i agressiva, han realitzat tests psicotècnics i han dut a terme una dinàmica de grup, exercici que últimament ha adquirit una gran rellevància en les proves per a aconseguir un lloc de treball.