Anar directament a les notícies

Sueca presenta una nova edició dels Dissabtes d’oci

Publicat el en Governs amb Compromís

La iniciativa, que s’oferix per tercera vegada, consistix en un programa d’oci nocturn alternatiu per a adolescents i joves del municipi.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca, amb la col·laboració del Consell de la Joventut, ha presentat una nova edició dels Dissabtes d’oci, un programa d’oci alternatiu nocturn per als joves del municipi d’entre 12 i 17 anys.

“Des de la Regidoria de Joventut estem molt satisfets amb el treball que realitza el Consell de la Joventut. Vull aprofitar per a agrair-los tot el seu treball i esforç, especialment en esta època amb una situació econòmica tan complicada, ja que, tot i això, han oferit totes les facilitats possibles perquè l’activitat puga continuar fent-se reduint els costos”, ha explicat la regidora de Joventut, Raquel Tamarit.

L’objectiu d’esta activitat és que els joves del municipi puguen tindre una alternativa d’oci els dissabtes, entre les 21 i les 24 hores. “Volem oferir-los activitats diferents de les habituals, com les discoteques light, etc.; activitats que puguen realitzar amb gent de la seua edat i, al mateix temps, oferint a les famílies tota la tranquil·litat perquè saben que els seus fills estan amb professionals qualificats”, ha indicat Tamarit.

La inauguració en breu del Casal Jove, en el centre de la població, possibilitarà que la majoria de les activitats es realitzen en estes noves instal·lacions. A més, s’han programat, com a novetat, una eixida de cap de setmana durant les vacances de Pasqua i una eixida per a realitzar senderisme nocturn en la Murta.

“La majoria de les activitats són gratuïtes, costejades per la Regidoria de Joventut. Les úniques per les quals s’abonarà una quantitat mínima seran les eixides programades a les birles, al cine, etc.”, en paraules de Tamarit.

Per a reservar una plaça, els joves interessats hauran d’acudir al Centre d’Informació Juvenil, ubicat en el Pavelló Cobert, de 17 a 20 hores; encara que també podran apuntar-se el mateix dissabte, abans que comence l’activitat, en el lloc en què es realitze. El programa s’iniciarà este dissabte, 25 de gener, i durarà fins al mes de juny, amb una periodicitat quinzenal.

L’equip d’educadors ha establit dos punts de trobada abans de l’inici de cada activitat, per a reunir-se amb els menors participants i acompanyar-los fins al lloc on es desenvolupe. Per a obtindre més informació, es pot consultar la pàgina web www.cjsueca.com o en Facebook/dissabtes d’oci sueca i Tuenti/dissabtes d’oci sueca.