Bota al contingut principal

El consistori d’Almussafes ha executat, durant la present setmana, les obres de condicionament d’un tram del camí Est, situat en el polígon 4 del terme municipal, així com d’un altre sector del camí Marjaleta.

Concretament, la millora de l’Est s’ha desenrotllat des de l’eixida del Barranc del Brosquil fins al final del terme i del Marxaleta s’han reasfaltat 350 metres a partir de l’encreuament amb el camí conegut com a la Marjal.

L’esmentada intervenció urbanística de caràcter menor, la primera de l’any 2014 inclosa en el Pla Municipal de Camins Rurals, ha ascendit a la quantia de 34.000 euros i s’ha sufragat amb fons propis.

Els treballs han inclòs l’agranat i reterraplenat de les zones més deteriorades d’ambdós vies de pas, així com la neteja, desbrossament i compactació dels seus marges. Amb la pavimentació asfàltica dels dos camins s’ha completat l’esmentada actuació urbanística, amb la que l’Ajuntament d’Almussafes ha aconseguit eliminar els nombrosos clots que fins a la data han dificultat el còmode trànsit dels vehicles, principalment agrícoles, que de manera habitual circulen ambdós.